Femke Teussink

Echt Gebeurd: Lang Verhaal Kort

Nathalie Baartman
Luister, storm het podium op, of deel jouw 5-minutenverhaal over het thema van de avond!
do 12 sep 2024 20:00
do 12 sep 2024
20:00
  • do 12 sep 2024
    20:00
    Incl. garderobe
    De Kleine Willem, Enschede

Er zijn geen grenzen aan dit thema, dus wees welkom op deze avond vol uitgestrekte verhalen.

Op 12 september brengt Echt Gebeurd een kleine ode aan het waargebeurde verhaal en jij kunt daar onderdeel van zijn! Deze avond vindt er een Lang Verhaal Kort-editie plaats, een heuse storyslam: heb je een verhaal bij het thema over de grens en wil je dat graag vertellen, schrijf dan je naam op een briefje, gooi ‘m in de hoge hoed en misschien vertel jij wel jouw verhaal op het podium van de kleine Willem! 

Presentatie: Nathalie Baartman

Luister naar lokale verhalen, bestorm spontaan het podium of bereid je voor om jouw eigen verhaal van 5 minuten over het thema voor de avond te delen!

Het thema van de avond is over de grens. 
Je hebt grenzen tussen landen, grenzen aan wat acceptabel is en grenzen aan je verbeelding. Er zijn geen grenzen aan dit thema, dus wees welkom op deze avond vol uitgestrekte verhalen.

 

 

Over Echt Gebeurd

Bij Echt Gebeurd vertellen mensen op een klein podium mooie, bijzondere of grappige verhalen over iets dat ze zelf hebben meegemaakt. Echt Gebeurd is in 2008 opgericht door Paulien Cornelisse en Micha Wertheim en wil via vertelmiddagen, een podcast, boeken en workshops een zo breed mogelijk publiek kennis laten maken met verhalen die hun blik op de wereld veranderen. Samen met vertellers uit alle lagen van de bevolking willen we de vertelcultuur in Nederland stimuleren. De redactie van Echt Gebeurd bestaat uit Paulien Cornelisse, Micha Wertheim, Arianne Hinz en Renette Kwakkenbos en Tom van Rooijen.