Vacature: oproepkracht horeca

Wij zijn op zoek naar leuke, enthousiaste nieuwe oproepkrachten voor het nieuwe theaterseizoen ter versterking van ons publieksservice team.

Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede is de grootste aanbieder van theatervoorstellingen en concerten in Oost-Nederland. Het veelzijdige theater- en muziekaanbod in het Wilminktheater, de toonaangevende concerten in het Muziekcentrum en de sfeervolle voorstellingen en concerten in de Grote Kerk, bepalen ons culturele gezicht. In het hart van de gezellige Enschedese binnenstad kan het publiek genieten van een zeer veelzijdig cultureel aanbod: musicals, cabaret, dans, toneel, jeugdtheater, wereldmuziek, opera, internationale orkesten, kamermuziek, popmuziek enz. Alle genres zijn te zien, dus er is voor ieder wat wils. Kijk op www.wilminktheater.nl.

Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede is onderdeel van het Muziekkwartier. Dit is de cultuurwijk van Enschede waarbinnen zes culturele partners samenwerken: poppodium Metropool, ArtEZ Conservatorium, het Orkest van het Oosten, Kaliber Kunstenschool, de Nationale Reisopera en Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede.

Het theaterseizoen 2021-2022 bij het Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede gaat eindelijk over een tijdje weer beginnen.

Ter versterking van ons publieksservice team voor onze vier top locaties zijn we op zoek naar leuke, enthousiaste nieuwe oproepkrachten.

Ben jij: gastvrij, sociaal, collegiaal, verantwoordelijk, flexibel in werktijden, kun je zelfstandig werken en ben je een speler in een divers en groot team en wil je werken bij het leukste bedrijf in Enschede?

Heb je geen moeite met diverse werktijden (soms ook weekenden en feestdagen) maar geen zin in altijd nachtwerk en vind je het superleuk om mensen het naar de zin te maken?

Ben je woonachtig in de omgeving van Enschede , en blijf je tenminste 1 jaar. Zoek je een ontzettend leuke afwisselende baan met een 0-uren contract met mooie en gezellige secundaire arbeidsvoorwaarden conform de Theater CAO ?

Dan ben jij misschien wel diegene die wij zoeken. (minimale leeftijd 16 jaar)

Interesse? Solliciteer en wie weet word jij uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek.

Stuur een korte introductie van jezelf en je CV naar Kevin Kamperman: k.kamperman@wilminktheater.nl