De Kalibershow

Kaliber Kunstenschool
Onze grandioze, tweejaarlijkse Kalibershow staat voor de deur!
So. 2 Juni 2024
So. 2 Juni 2024

Reserveer de datum in je agenda! Het is bijna tijd voor een ware spectaculaire ervaring die je niet wilt missen: onze grandioze, tweejaarlijkse Kalibershow staat voor de deur! Met dit jaar 2 shows op 2 juni 2024. Dompel jezelf onder in een betoverende wereld waar dans, theater en muziek samenkomen in een schitterende uitvoering, gepresenteerd door de getalenteerde leerlingen van Kaliber Kunstenschool. 

Kom kijken naar de veelzijdigheid van kunst en cultuur terwijl onze artiesten het podium betreden en hun passie tot leven brengen. Van dansroutines tot hartverwarmende theatervoorstellingen en muzikale optredens - onze Kalibershow belooft een onvergetelijke belevenis te worden.

Mis dit bruisende evenement niet en reserveer nu je tickets! Kom en laat je verwonderen door de ongekende talenten die onze gemeenschap te bieden heeft. 🎟️✨

Let goed op want er zijn dit jaar twee shows op dezelfde dag! Een ochtendshow om 11:00 en een middagshow om 16:00. Kom je een zoon/dochter, vriend/vriendin bezoeken vraag dan goed naar zijn/haar showtijden! Beide shows beloven een spetterende show te worden!