Opening Theaterseizoen

Gepresenteerd door Frits Sissing
Ga mee op een theatrale reis door het nieuwe theaterseizoen – Gratis voor Liefhebbers
di 5 sep 2023 en wo 6 sep 2023
di 5 sep 2023
en
wo 6 sep 2023

Maak kennis met nieuw theaterseizoen en geniet van bijzondere previews

Het is bijna zover! De start van het nieuwe theaterseizoen is in zicht. Om bezoekers een voorproefje te geven van wat ze in het nieuwe seizoen kunnen verwachten, is het op dinsdag 5 en woensdag 6 september tijd voor de seizoensopening. Twee avonden lang geven vele artiesten een preview van hun voorstelling. De presentatie is in handen van Frits Sissing.

Tijdens de seizoensopening kunnen bezoekers op een laagdrempelige manier kennismaken met verschillende soort genres en artiesten. Ze krijgen een inkijkje in het nieuwe seizoen met previews van diverse voorstellingen o.a. Magtel de Laat als Mary - Jesus Christ Superstar (5 september) en Huub van der Lubbe als Don Quichot De Man van La Mancha (6 september) én worden als eerste op de hoogte gesteld van het nieuwe theaterthema van Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede. Verder ontvangt iedereen het gratis WME-magazine, boordevol verhalen en inclusief de gehele programmering van 2023. Voor iedereen staat er natuurlijk koffie, thee en een borrel klaar.

Tijdens deze opening is er ruimschoots de mogelijkheid om kaarten te kopen voor het nieuwe seizoen.

Word Liefhebber

Liefhebbers van Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede mogen gratis naar de opening van het theaterseizoen. Nog nog geen Liefhebber, maar wel interesse? Kijk dan hier voor meer informatie.

Liefhebbers profiteren van voordelen als
√ De beste plaatsen
√ De mogelijkheid om als eerste kaarten te bestellen
√ Gratis naar presentaties en previews
√ Gratis naar inleidingen
√ Geen boekingskosten
√ Op de hoogte van bijboekingen

Wie vóór 5 september Liefhebber wordt, kan ook gratis naar de seizoensopening en krijgt direct de voordelen van het Liefhebberschap.

Word Liefhebber en ga gratis naar deze opening van het theaterseizoen. Klik HIER voor alle voordelen.

Wat staat er in het nieuwe theaterseizoen op stapel?