Voorrang bij kaartverkoop en veel meer voordelen? Word Vriend!

 

Vrienden krijgen voorrang

Fan van theater of concerten? Word dan Vrienden van Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede. Vrienden krijgen vele voordelen zoals:

Pre-sale en als eerste op de hoogte van bijboekingen.
Vrienden krijgen twee weken voorrang bij de start van het nieuwe seizoen. Verder worden Vrienden het hele jaar door als eerste digitaal op de hoogte gebracht van bijboekingen, nieuws, acties en achtergronden via onze digitale nieuwsbrief. Ook lanceren we een WhatsApp-experiment, zodat u nóg gemakkelijker op de hoogte kunt blijven van bijboekingen. Blijf verbonden en geniet van exclusieve informatie, rechtstreeks in uw inbox en binnenkort ook via WhatsApp!

Vrienden hebben de beste zitplaatsen in de zaal
Naast de mogelijkheid om de mooiste plekken in een van de zalen uit te zoeken, weten Vrienden ook zeker dat ze kaarten hebben voor voorstellingen die dreigen uit te verkopen.  

Vrienden krijgen toegang tot de seizoens-opening
Vrienden ontvangen uitnodigingen voor speciale avonden waarin bezoekers kennis maken met voorstellingen en concerten die in het nieuwe seizoen te zien zijn. Na aanmelding is de toegang gratis.

Vrienden betalen geen boekingskosten
Wie Vrienden van Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede, betaalt geen boekingskosten. Dit levert per bestelling direct een voordeel op van 2,50 euro.

Vrienden krijgen een rondleiding door het theater
Vrienden van Wilminktheater zijn uitgenodigd voor een kosteloze rondleiding door het theater. We houden onze vrienden actief op de hoogte van de reserveringsmogelijkheden. Laten we eerlijk zijn, er is niets leukers dan vrienden uitnodigen en ze alles achter het doek te laten zien.

Tien keer per jaar speciale aanbiedingen voor bijzondere voorstellingen
Vrienden van het Wilminktheater krijgen tien keer per jaar een speciale aanbieding voor een bijzondere voorstellingen. 

Vrienden blijven digitaal op de hoogte van extra voorstellingen en concerten
Vrienden worden het hele jaar als eerste digitaal op de hoogte gesteld van bijboekingen van extra voorstellingen en concerten. Ook krijgen Vrienden nieuws, acties en achtergronden over artiesten, musici, voorstellingen en concerten via de digitale nieuwsbrief gratis toegestuurd. (Vul wel uw emailadres in uw persoonlijk profiel op onze website in).

Vrienden betalen slechts 50 euro
Wie vriend wordt, betaalt hier het seizoen 2024-2025 slechts 50 euro voor. Dat bedrag geldt voor twee personen én voor het hele theaterseizoen. Hoe mooi is dat?

 

√ Twee weken voorrang bij de start kaartverkoop van het nieuwe seizoen

√ Als eerste op de hoogte van bijboekingen

√ Voorrang bij kaartverkoop van bijboekingen

√ Gratis toegang tot de seizoensopening

√ Geen boekingskosten

√ Gratis rondleidingen door het theater

√ Tien keer per jaar speciale aanbiedingen voor bijzondere voorstellingen

√ Gratis magazines en programmafolders

√ Gratis naar inleidingen (met uitzondering van Phion)

√  De mogelijkheid mee te denken over onze programmering en service, feedback te geven in focusgroepen t.b.v. de ontwikkeling van het theater

√ Als eerste op de hoogte van doorontwikkelingen en Beta-test (zoals WhatsApp)

 

Vrienden worden? Aanmelden gaat heel makkelijk! 
Vrienden worden van Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede? Aanmelden gaat heel makkelijk. 
Ga onderstaand bij 'Vrienden 24-25' akkoord met de automatische incasso en voeg vervolgens onderstaand Vriendenlidmaatschap toe aan het winkelmandje door op de rode knop ‘Toevoegen’ te klikken. 

Uw lidmaatschap geldt voor 2 personen.

Liefhebber Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede

Vriend 2024 - 2025

Word vriend van ons theater en geniet van vele voordelen!

Meer informatie
Wilt u meer informatie over het Vriendenlidmaatschap of heeft u hulp nodig bij het bestellen via de website neem dan contact op met de kassa van het Wilminktheater (maandag tot en met vrijdag van 14:00 tot 17:00 uur) of door een e-mail te sturen naar kassa@wilminktheater.nl . We helpen u graag verder.

Voorwaarden
Een vriendenlidmaatschap sluit u af voor één theaterseizoen. Gedurende deze periode bent u verzekerd van de bovenstaande voordelen. Enkele weken voor het aflopen van uw lidmaatschap ontvangt u een e-mail met de vraag of u wilt verlengen. Dit gebeurt automatisch, u hoeft hiervoor niets te doen.