Huize Enschede

Seizoen 3
Huize Enschede trekt voor derde seizoen studentenleven in Enschede op het podium
ma 6 nov 2023 - ma 20 nov 2023
ma 6 nov 2023
-
ma 20 nov 2023

Bestel nu je kaarten voor de ontkoping van seizoen 3 op maandag 20 november om 20:30 uur. Let op aflevering 3 is alleen op maandag te zien in De Kleine Willem.

Huize Enschede laat het ware studentenleven zien door de ogen van bewoners van echte studentenhuizen in Enschede. Van het roze verven van 'concurrerende' huizen, tot kleinere incidenten en anekdotes. Alles komt voorbij in De Kleine Willem.

Na de tragedie op het oud en nieuwfeest (seizoen 1) en de escalatie tijdens het ouwelullendiner (seizoen 2) wordt Huize Enschede niet meer bewoond. Bijna vijf jaar gaat voorbij tot de oudbewoners een brief van Tom Essink (Jelmer de Groot) ontvangen. Ze moeten terugkomen naar Huize Enschede, binnen drie dagen, zodat ze er zijn op de dag dat het precies vijf jaar geleden is dat die rampavond plaatsvond.

Floor van Heek (Lara Roozemond), Rosalie Meester (Willianne Liemborg), Maurits Ariëns (Danny Westerweel), Steven ter Braak (Valentijn Benard) en zelfs Alfons de Smet (Sweder de Sitter) komen aan in wat ooit hun thuis was. Mysterie omhult de reünie, onopgeloste zaken uit het verleden zetten de spanningen op scherp en er zijn cantusliederen in de verte te horen. 

Alleen de ‘Knorrenheks’ Dagmar Duvall (Laurien van Rijswijk) heeft antwoorden, maar ook ontrafelt zij een heel nieuw mysterie; want waar is Tom??


Volg Huize Enschede op Instagram en blijf op de hoogte.

Ben jij student en op zoek naar meer theater? Bekijk dan HIER het speciale aanbod voor studenten.

‘Huize Enschede vertelt het verhaal van studentenstad Enschede. Studenten zullen veel herkennen, maar zeker niet alles’

Scriptschrijver Bran Remie

Klik HIER voor een interview met Danny Westerweel (Maurits Ariëns). "Spelen in Huize Enschede is een feestje"

Terugkijken Huize Enschede - Seizoen 3:

 

DE EERSTE SEIZOENEN GEMIST? Bekijk hieronder afleveringen terug.
Alle afleveringen zijn voorzien van Engelse ondertitels.

Huize Enschede - Seizoen 1:

.   

.   

Huize Enschede - Seizoen 2:

.