VPRO & Dahl TV

De Proefkeuken Theatershow 8+

Willem Voogd, Pieter Hulst, Whitney Sawyer en een aardappel
Gebaseerd op de gelijknamige televisieserie die het theater binnenstebuiten keert
zo 4 mei 2025 14:30
zo 4 mei 2025
14:30

Door hun kenmerkende humor wordt het een race tegen te klok om de voorstelling af te krijgen voor het zaallicht weer aan gaat.

Een spectaculaire en hilarische familievoorstelling gebaseerd op de gelijknamige televisieserie die het theater binnenstebuiten keert – en waarin Pieter en Willem elke avond een nieuwe voorstelling maken.
Na tien seizoenen van De Proefkeuken op televisie maken Pieter Hulst en Willem Voogd een grootse familievoorstelling die alle theaterwetten tart.

Pieter en Willem gaan op hun volledig eigen wijze een voorstelling uitvinden.

Bereid je voor op spectaculaire special effects, krankzinnige steracteurs en ongelofelijk veel lachmomenten. Voortgestuwd door hun kenmerkende humor wordt het een race tegen te klok om de voorstelling af te krijgen voor het zaallicht weer aan gaat.

Zondag 4 mei 2025 in het Wilminktheater in Enschede: De Proefkeuken Theatershow 8+

Onderdeel van

Credits

Spel: Pieter Hulst, Willem Voogd & Whitney Sawyer
Script: Pieter Hulst
Regie: Timothy de Gilde 

Over De Proefkeuken

Nederland geniet al tien seizoen lang van De Proefkeuken waarin Pieter Hulst en Willem Voogd allerlei producten ontleden en onderzoeken ze hoe deze gemaakt worden. De VPRO-serie wordt veelvuldig gestreamd en oneindig herhaald op tv, de afleveringen zijn bij elkaar miljoenen keren bekeken.