Jeugdtheater

Bent u op zoek naar een jeugdvoorstelling? Bij het Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede begrijpen we dat maar al te goed. Wat is er leuker dan een vermakelijke voorstelling speciaal gericht op de jeugd? Daarom bieden we elk theaterseizoen diverse jeugdvoorstellingen aan in ons programma. Dus, als u denkt aan een gezellige avond met uw kinderen of het hele gezin, heten we u van harte welkom in ons theater in Enschede.

Jeugdtheater in Enschede

In ons theater verwelkomen we ieder seizoen jeugdvoorstellingen. Jeugdtheater is als een grote toverdoos vol met fantasie van en voor jeugd. Het daagt hen uit om op een creatieve en speelse manier naar zichzelf, anderen en de wereld om hen heen te kijken.

van 3

Theater voor kinderen


Ons aanbod aan jeugdtheater in Enschede omvat een diversiteit aan voorstellingen die perfect zijn afgestemd op de belevingswereld van kinderen. Van kleurrijke en interactieve optredens tot ontroerende verhalen die educatief en vermakelijk zijn, wij bieden een gevarieerd programma dat aansluit bij de nieuwsgierigheid van jonge theaterbezoekers.

Of het nu gaat om sprookjesachtige avonturen, leerzame theatervoorstellingen of humoristische spektakels voor de jeugd, ons jeugdtheater in Enschede biedt een onvergetelijke ervaring voor kinderen en hun families. Ontdek de magie van live theater en breng quality time door met uw kinderen in een omgeving die gevuld is met lachen, leren en genieten.

Bestel gemakkelijk een jeugdvoorstelling online


Heeft u de jeugdvoorstelling gevonden die u graag wilt bijwonen? Via onze website kunt u eenvoudig tickets boeken. Kies de gewenste voorstelling, klik op de bestelknop en kies (indien van toepassing) uit verschillende speeldata. Vervolgens doorloopt u in vier eenvoudige stappen het bestelproces: selecteer het aantal kaarten, kies uw zitplaatsen, voeg eventuele opties toe en reken eenvoudig af. Bij ons kunt u betalen met iDEAL, creditcard of diverse cadeaukaarten. Mocht u hulp nodig hebben bij het bestelproces, staan onze medewerkers telefonisch voor u klaar.

Bekijk het complete aanbod van het Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede


Waar wacht u nog op? Bekijk ons complete aanbod voorstellingen en kies iets uit de categorie Jeugdtheater voor een heerlijke avond uit! We verwelkomen u graag in een van onze zalen en bezorgen u met veel plezier een heerlijke avond samen met uw gezin. Heeft u na het lezen van deze informatie over onze jeugdvoorstellingen nog vragen? Neem dan gemakkelijk contact met ons op via telefoonnummer 053 485 8585 of via email info@wilminktheater.nl. Onze collega’s van de receptie staan u graag te woord en helpen u met alle mogelijke vragen.