Merlijn Doomernik

COMEDY TOUR!

Arjen Lubach
Een unieke kijk op zijn eigen bestaan, het land én de tijd waarin we leven.
wo 20 nov 2024 - vr 22 nov 2024
wo 20 nov 2024
-
vr 22 nov 2024

Arjen Lubach is tegenwoordig bij het grote publiek vooral bekend van tv, maar is geen vreemde in het theater.

Arjen Lubach is terug! In zijn tweede solovoorstelling COMEDY TOUR! deelt Arjen opnieuw via persoonlijke verhalen, grappige anekdotes en verrassende muziek een unieke kijk op zijn eigen bestaan, het land én de tijd waarin we leven. En ja: hij is veel langer dan je zou denken, namelijk 1.85m. Als je het niet gelooft, kom dan zelf maar kijken.

Arjen Lubach - COMEDY TOUR!

Arjen Lubach is bij het grote publiek vooral bekend als televisiekomiek, maar is geen vreemde in het theater. Na jaren in gezelschappen te hebben gespeeld, schreef en speelde hij zijn eerste solovoorstelling “Arjen Lubach LIVE!”. De show werd een grote hit in de theaters, met meer dan 160 uitverkochte zalen in Nederland en België, waaronder Carré, het Nieuwe Luxor en het Chassé Theater in Breda. Het nummer ‘Beter in Bed’ uit de voorstelling werd genomineerd voor de Annie M.G. Schmidt-prijs voor het beste kleinkunstnummer van het jaar. Zowel Netflix, NPO Start, Amazon Prime enVideoland kochten de voorstelling aan. Daarnaast werd ‘Beter in Bed’ net als het liedje ‘Woke’ een hit op YouTube, met miljoenen views.

Over Arjen Lubach

Arjen is schrijver, cabaretier, televisiepresentator en muziekproducent. Hij werd vooral bekend door zijn wekelijkse programma Zondag met Lubach bij de VPRO, dat van 2014 tot 2021 uitgezonden werd. Sinds 21 februari 2022 presenteert hij vier keer per week de satirische nieuwsshow De Avondshow met Arjen Lubach. Van 2001 tot 2014 trad Lubach op met het theatergezelschap Op Sterk Water. Hij stond daarmee o.a. op Lowlands, Hard Gelach, Laughing Matters en in theaters in Nederland en België. Andere bekende (ex-)Op Sterk Water-spelers zijn Roel van Velzen, Klaas van der Eerden en Daniel Koopmans.
In de zomer van 2009 speelde Arjen samen met cabaretier Tim Kamps op het reizende festival De Parade met de voorstelling het Monica da Silva Trio. In theaterseizoen 2011 en 2012 speelden zij hun gelijknamige, avondvullende voorstelling in theaters door Nederland en België.
In 2018 en 2019 tourde Lubach met zijn nieuwe show Arjen Lubach LIVE! door Nederland en België.

 

Lachen met Lubach!

⭐️⭐️⭐️⭐️ De Standaard
Merlijn Doomernik