Nieuws

Gepubliceerd op vr 6 mei 2022

Twents Gitaarfestival 2022 met drie avonden louter hoogtepunten

Het Twents Gitaarfestival is elk jaar het hoogtepunt voor alle gitaarliefhebbers in heel Nederland. Meerdere avonden achtereen zijn er prachtige concerten. Op donderdag 26 mei is er een dubbelconcert van Lovro Peretić & Carlo Marchione, op vrijdag 26 mei treden de The Five Great Guitars op en op zaterdag 28 mei is het de beurt aan Mart Hillen.

Lees verder
Gepubliceerd op di 3 mei 2022

Kaartverkoop nieuw seizoen (tot maart 2023) dinsdag 7 juni van start!

Zet het maar snel in de agenda: Op dinsdag 7 juni om precies 12.00 uur gaat de verkoop van start voor het eerste deel van het nieuwe theaterseizoen dat loopt tot maart.

Lees verder
Gepubliceerd op di 3 mei 2022

Maak kennis met de mannen van KING'S MEN

KING'S MEN bestaat uit vier acteurs, onder wie de Twentse theatermaker Laurens ten Den. De groep maakt op energieke en hartveroverende wijze klassiekers van Shakespeare toegankelijk voor een breed publiek. In een mix van Duits, Nederlands, Engels en Twents wordt het publiek in Shakespeares grote verhalen meegenomen. De talen smelten ineen tot een heldere vertelling. 

Lees verder
Gepubliceerd op zo 1 mei 2022

Maar liefst 170 kandidaten voor rol in Van Katoen en Water

Maar liefst 170 kandidaten deden zondag 1 mei auditie voor een van de (bij)rollen van het nieuwe theaterstuk Van Katoen en Water, over 600 jaar geschiedenis van Almelo. 

Lees verder
Gepubliceerd op vr 22 apr 2022

Verkoop concert Suzan en Freek begonnen

De voorverkoop voor Suzan & Freek is begonnen.

Woensdag 23 november staan de beide Achterhoekers met hun band in de grote zaal van het Wilminktheater met een programma waarin hun grootste hits worden gecombineerd met kleine liedjes en verhalen.

Eerst staat Suzan Stortelder (uit Zieuwent bij Lichtenvoorde) en Freek Rikkerink (Harreveld) nog een voorjaar en zomer vol optredens te wachten.

Lees verder
Gepubliceerd op do 21 apr 2022

Koop nu kaarten voor Charlie and the Chocolate Factory

De voorverkoop voor Charlie and the Chocolate Factory de Musical is begonnen. Roald Dahls populairste boek komt tot leven in een spectaculaire musical vol prachtige nummers, een oogstrelend decor en geestig herkenbare personages. Van 1 tot en met 12 februari 2023 staat deze spectaculaire musical in het Wilminktheater.

Lees verder