‘Vreemde Vogels’ zoekt spelers (15-60 jaar) met bewegingskwaliteiten

Voor de locatie voorstelling ‘Vreemde Vogels’ zijn we op zoek naar spelers (15-60 jaar) met bewegingskwaliteiten (m/v) uit Enschede, Zwolle en Steenwijk!


‘Vreemde Vogels’
Regisseur Joep Onderdelinden, poppenmaker en decormaker Joris van Veldhoven en schrijver Mark Haayema sluiten dit wonderlijke theaterseizoen af met een openluchtvoorstelling. 
De voorstelling ‘Vreemde Vogels’ is gebaseerd op het prentenboek Johannes de Parkiet (Vlag en Wimpel 2019) welke het verhaal vertelt over een xenofobe parkiet. Een parkiet met vreemdelingsangst. 
De voorstelling gaat over het wennen aan het vreemde en dat daaraan wennen helemaal niet zo vreemd is. Want je geeft je eigen beschermende omgeving op en moet dit delen met anderen. Maar ook over dat wennen zo gebeurd is. Voor je het weet, weet je niet beter en ben je gewend. 


De voorstelling speelt in totaal 6 weken, waarvan jij 2 weken mag meespelen in je eigen woonplaats (Enschede, Zwolle en Steenwijk). Repetities zullen starten op 19 juli en de première zal plaatsvinden op 4 augustus. Op 12 september spelen we de laatste voorstelling. 


Graag ontvangen we een korte video waarin je jezelf introduceert. Deel je artistieke ervaringen met ons en ons geef antwoord op de vraag; 'waarom moeten we jou uitnodigen voor deze auditie?'


Stuur je filmpje voor 10 juni op en dan hopen we je uit te nodigen voor de auditie op dinsdagmiddag 15 juni in Enschede. 


Aanmelden kan door te mailen naar:
f.vanrandwijk@wilminktheater.nl