Info & contact

ProgrammaJeugd > Info & Contact

Vragen?

Waar vind ik mijn ticket?

Als u kiest voor e-tickets, ontvangt u per e-mail een bevestiging van de transactie met daarin een link naar een PDF-bestand met daarin uw e-ticket. Let op: deze bevestigingsmail is dus níet uw toegangsbewijs. Het PDF-bestand is uw toegangsbewijs. Daarnaast zijn uw e-tickets beschikbaar via uw account (tenzij u heeft gekozen voor bestellen zonder account). Adobe Acrobat is het geschikte programma om uw e-ticket te openen. Bij uw concertbezoek toont u een print van uw e-ticket of u laat hem zien op uw mobiele telefoon. 
 

Kaarten retourneren of kaarten kwijt?

Bent u verhinderd? Erg jammer, maar wij bieden de mogelijkheid de entreekaart(en) tot uiterlijk 2 werkdagen voor de uitvoering bij de kassa in te wisselen voor een tegoedbon. Dit kan ook telefonisch. U mag uw kaarten ook ruilen voor andere kaarten. Per teruggebracht of te ruilen kaartje wordt € 2, - annuleringskosten berekend. Dit geldt ook voor het ruilen van plaatsen binnen een voorstelling of concert. Betalen met tegoedbonnen van ons theater kan telefonisch, via e-mail of bij de kassabalie.

Bent u uw kaarten kwijt? Geen nood. Wij kunnen duplicaatkaarten voor u uitprinten voor € 1, - per ticket. Nieuwe E-tickets worden gratis per mail verzonden.

Uitverkocht? Wachtlijst biedt nog een kans

Is een voorstelling of concert uitverkocht, dan biedt de wachtlijst een laatste kans. Neemt u daarvoor contact op met de kassa (ma t/m vr van 12.00-17.00, telefoon: 053 – 485 85 00). Garanties biedt dit niet, maar mochten er stoelen beschikbaar komen dan nemen wij contact met u op.
 

Bezoekersvoorwaarden

Op al onze transacties zijn de algemene voorwaarden van de VSCD van toepassing. U kunt deze algemene voorwaarden hier inzien.
 

Do's & dont's

Met (klein)kinderen naar theater of concertzaal gaan is de leukste manier om ze iets te laten opsteken over het leven. Maar hoe pak je het aan? 

Kies volgens het leeftijdsadvies

Wanneer je je aan het leeftijdsadvies houdt, bied je jouw kind de beste kans op een mooie ervaring. Programmeurs en makers kennen de doelgroep en weten door hun ervaring wat voor welke leeftijd geschikt is. Denk niet te snel dat iets voor jouw kroost te kinderachtig is.
 

Begin met iets wat ze (her)kennen

Zijn je kinderen dol op Bumba, Brandweerman Sam of een andere tv-held? In het theater zijn ze nog echter dan op televisie. Ook van bekende kinderboeken worden theaterversies gemaakt. Zeker een eerste keer kan het een veilige keuze zijn. Of kies in elk geval een onderwerp dat aansluit bij de belevingswereld van je kind.
 

Zwijg zolang het kan….

‘Snap je het wel?’ Met die vraag doe je meer kwaad dan goed. Je haalt je kind uit zijn concentratie. Het is ook niet nodig: kinderen hoeven niet per se hapklare kost voorgeschoteld te krijgen. En anders vragen ze wel om uitleg. Vind je zelf de muziek niet mooi, of de acteurs matig? Hou het nog even voor je en heb het na de voorstelling samen over wat je hebt gezien. Zo leren ze ook dat elke mening goed is. 
 

of kom juist in gesprek

Het mooie van theater is dat er geen taboes zijn. Het mag overal over gaan. Een voorstelling kan zo ook een ingang bieden voor een gesprek. Zeker bij pubers. 
 

Contact

Vragen of opmerkingen? Neem contact op via info@wilminktheater.nl of bel ons: 053 - 485 85 85.