Klassiek met kerst

Klassieke concerten in het Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede tijdens kerst

Bent u een liefhebber van klassieke muziek? Vindt u het geweldig om een klassiek concert te bezoeken? Dan kunt u in de decembermaand uw hart bij ons ophalen. Deze maand staan veel van onze voorstellingen in het teken van kerst en klassieke concerten mogen deze periode niet ontbreken.

Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede verzorgt ieder jaar een compleet aanbod aan kerstvoorstellingen in de decembermaand. Klassieke kerstconcerten zijn daar een wezenlijk onderdeel van. Een klassiek concert stelt u in staat om bijzondere stukken van de beste componisten te gaan ontdekken. Bovendien is het een geweldige avond of middag uit met familie en vrienden. Lekker met zijn tweeën naar een klassiek concert, dat kan natuurlijk ook!

Grootse orkesten
Tijdens de feestdagen zullen veel van onze zalen gevuld gaan worden met een orkest. Zij nemen veel van de concerten voor hun rekening. Laat u meevoeren door de geweldige klanken van een compleet orkest tijdens een klassiek concert in het Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede. Waar wacht u nog op? Kom deze kerst zelf de schoonheid van een klassiek concert in het Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede ontdekken. Bekijk ons complete aanbod klassieke concerten en boek eenvoudig kaarten.

Tijdloos
Als liefhebber van klassieke muziek weet u het als geen ander: klassieke muziek is tijdloos! Tijdens een klassiek concert kunt u zich urenlang mee laten voeren en genieten van de mooiste klanken van grote namen als Bach, Beethoven en Mozart. In onze verschillende zalen met de juiste akoestiek komt de muziek volledig tot zijn recht. Er gaat niets boven het live horen van een klassiek kerstconcert. Kom tijdens de decembermaand helemaal in de ultieme kerststemming met klassieke muziek van de beste klassieke musici uit de regio.

Bestel nu kaarten voor een van onze klassieke concerten tijdens kerst
We kijken ernaar uit om u bij één van onze voorstellingen tijdens kerst te verwelkomen. Op deze pagina vindt u altijd de meest actuele informatie over ons aanbod van concerten in de kerstperiode. Heeft u nog vragen over een specifiek concert of wilt u meer weten over de mogelijkheden in ons theater in de decembermaand? Bekijk onze veelgestelde vragen pagina, hier vindt u meer praktische informatie over voorstellingen, uw bezoek, het bestellen van tickets en onze organisatie. Staat u vraag er niet bij? Neem dan contact met onze kassa op via 053-485 85 00. Deze is bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 12.00 en 17.00. Wij wensen u uiteraard hele fijne feestdagen en hopen u graag te zien bij een van onze kerstvoorstellingen!