Musicals

 

Bent u een fervent liefhebber van musicals? Staat er binnenkort een bezoek aan een musical in het Enschedese theater op uw agenda? Als u zich afvraagt welke musicals momenteel spelen, zoek dan niet verder. Bij het Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede bieden wij een overzicht van al onze voorstellingen, waarbij u eenvoudig kunt filteren op genres, met natuurlijk een speciale sectie gewijd aan musicals. Hier hebben we alle informatie over de musicals voor u verzameld, zodat u in één oogopslag kunt zien wat er te beleven is.

Met diverse locaties binnen het Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede, bieden wij op onze website een handig overzicht van alle musicalvoorstellingen in Enschede. Dit zorgt ervoor dat u geen enkele musical hoeft te missen. Het is extra handig omdat u niet verschillende websites hoeft te raadplegen voor informatie over de diverse locaties die wij aanbieden.

 • za 19 okt 2024
  20:00
  Bestellen
 • Kruimeltje en de Strijd om de Goudmijn

  Kruimeltje de Familiemusical
  Kruimeltje is terug in een gloednieuw avontuur!
  zo 17 nov 2024 14:30
  Meer info
  Wilminktheater, Enschede
  Pay. Zaal
  zo 17 nov 2024
  14:30
  Bestellen
van 2

Bestel gemakkelijk kaarten voor musicals in Enschede


Heeft u uw ideale musicalvoorstelling gevonden en bent u klaar om tickets te bestellen? Bij het Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede is het eenvoudig om dit online te doen. Na het selecteren van de gewenste musicalvoorstelling klikt u simpelweg op de bestelknop. Vervolgens kiest u, indien van toepassing, uit verschillende speeldata. In slechts vier stappen kunt u dan moeiteloos uw tickets reserveren via onze website.

Cultuur in Overijssel

Ontdek de musicals in Enschede, het kloppende hart van cultureel Overijssel. Bij het Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede brengen we een mix van musicals naar het podium. Van meeslepende klassiekers tot nieuwe producties, onze agenda is doordrenkt met de energie van het musicalgenre. Beleef de harmonie van prachtige decors, meeslepende muziek en indrukwekkende choreografieën op een locatie die de essentie van Enschede weerspiegelt. Mis de musical ervaring niet - koop uw tickets vandaag nog en dompel uzelf onder in de wereld van musicals in het sfeervolle Enschede, Overijssel.

Het complete aanbod van Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede


Geen twijfel meer en tijd om een voorstelling te boeken? Bekijk dan ons complete aanbod voorstellingen en kies uit het grote aanbod van musicals, voor een heerlijke avond uit! We verwelkomen u graag in ons theater en bezorgen u met veel plezier een onvergetelijke avond uit. Heeft u na het lezen van de informatie over klassieke voorstellingen nog vragen? Neem dan eenvoudig contact met ons op via telefoonnummer 053 485 8585 of via email info@wilminktheater.nl. Onze collega’s van de receptie staan u graag te woord en helpen u met alle mogelijke vragen.