De Kindermuziekweek 2024 komt eraan! 
5 t/m 14 april

Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede staat samen met heel Nederland vanaf 5 tot en met 14 april tien dagen lang in het teken van livemuziek voor kinderen van 0 tot en met 12 jaar. Ontdek het hele programma en ervaar de kracht van muziek! 

Op maandag 15 april sluiten we de Kindermuziekweek 2024 af met de uitreiking van de allerbeste kinderliedjes van Nederland. Tijdens de uitreiking van de Willem Wilminkprijs  worden de schrijvers in het zonnetje gezet én wordt het beste liedje natuurlijk beloond.

De Kindermuziekweek laat Gouden
Muziekwensen uitkomen!

Wil jij weleens optreden in een echte concertzaal? Op het podium staan met een orkest? Of spelen in een beroemde poptempel? Wat jouw Gouden Muziekwens ook is, de Kindermuziekweek laat ‘m misschien wel uitkomen!

Hoe werkt het?
Tijdens de Kindermuziekweek van 5 t/m 14 april mag je jouw Gouden Muziekwens inleveren. Dit kan bij één van de wenslocaties of online. Iedere wenslocatie kiest zelf welke Gouden Muziekwens(en) ze gaan waarmaken. 

Wens online insturen >>

Doe je mee?
Alle kinderen van 0 t/m 12 jaar kunnen meedoen aan de Gouden Muziekwens. Lever tijdens de Kindermuziekweek je wens in bij een door jezelf uitgekozen wenslocatie. Dit is je kans! Vertel ons je grootste muzikale wens, waarom je dit wenst en wie weet komt jouw droom uit.

Dit kun je bezoeken tijdens de Kindermuziekweek

Plankenkoorts

Gratis muzikale rondleiding tijdens de Kindermuziekweek (6+)
zo 7 apr 2024