KERST
KOMT ALTIJD

...met de mooiste kerstvoorstellingen in het theater

Op zoek naar de leukste kerstvoorstellingen? Kom dan deze kerst naar het Wilminktheater! ✨

Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede produceert voor het achtste jaar opnieuw tal van kerstvoorstellingen in de decembermaand. En het zijn meer dan alleen klassieke kerstconcerten. Er is werkelijk voor elk wat wils en in allerlei genres. Zo zijn er concerten, musicals, cabaret- en revuevoorstellingen. Theater staat altijd al voor een sprankelende avond uit maar tijdens de kerstperiode krijgt het theater werkelijk een magische uitstraling.

 

Woar geet ‘t opan met Kesmis? 

Vanzelfsprekend denkt u bij Kerstmis aan een versierde boom, eten met familie aan een mooi gedekte tafel, cadeautjes en misschien wel aan de geboorte van Jezus. Misschien niet direct aan het theater maar we hopen uiteraard dat u er dit jaar wel aan denkt. Hoe leuk is het om een avondje theater tijdens kerst aan iemand cadeau te doen? Kies voor een kadobon van het Wilminktheater en Muziekcentrum en de ontvanger kan zelf kiezen welke voorstelling hij of zij graag wil komen bezoeken. Misschien ziet u wel een voorstelling tussen ons aanbod voor kerst staan waar u samen met familie, vrienden of een geliefde naartoe wilt! Uiteraard bent u van harte welkom!

Kerst Enschede
Met onze verschillende locaties kunt u een kerstuitje plannen in Enschede en is er meer te beleven dan alleen het Wilminktheater zelf. Zo heten we u tijdens kerst ook van harte welkom in De Kleine Willem aan de Langestraat en het Muziekcentrum. Iedere locatie heeft zijn eigen sprankelende uitstraling. Uiteraard zijn al onze locaties tijdens de kerst helemaal in kerstsferen. Kerst staat gelijk aan wanneer u een avondje magisch kersttheater komt bezoeken. Om het in goed Twents te formuleren ‘Woar geet ’t opan met Kesmis? Op noar Eanske! Doar geet ’t opan met Kesmis!’.
 
Wat te doen met kerst?
Zoals u heeft kunnen lezen is er in het theater genoeg te doen tijdens kerst. Het hoeft al lang niet meer de traditionele meubelboulevard of de kerstmarkt te zijn. Heerlijk genieten in het theater van de mooiste en meest spectaculaire voorstellingen, dat is wat u ieder jaar weer opnieuw kunt doen tijdens de feestdagen en wat nooit zal gaan vervelen. Ieder jaar opnieuw produceren wij verschillende eigen producties. Zien we u dit jaar ook in het theater tijdens kerst? Wacht niet te lang en bestel eenvoudig online kaarten voor uw favoriete voorstelling.
 
Zakelijk kerst vieren in het theater
De traditionele kerstborrel met collega’s krijgt net dat beetje extra uitstraling wanneer u ervoor kiest om deze in het theater te vieren. December staat jaarlijks al in het teken van samenzijn en samen beleven. Menig bedrijf sluit ieder jaar af met een kerstborrel voor personeel en relaties. Heeft u er al eens aan gedacht om dit in het theater te doen? Kom in contact met ons salesteam om de mogelijkheden te bespreken. Er zijn verschillende kerstarrangementen mogelijk met naast een voorstelling ook mogelijkheden om te komen dineren in het theater.
 
Bestel nu kaarten voor een van onze voorstellingen tijdens kerst
We kijken ernaar uit om u bij één van onze voorstellingen tijdens kerst te verwelkomen. Op deze pagina vindt u altijd de meest actuele informatie over ons aanbod van voorstellingen in de kerstperiode. Heeft u nog vragen over een specifieke voorstelling of wilt u meer weten over de mogelijkheden in ons theater in de decembermaand? Neem dan contact met onze kassa op via 053-485 85 00. Deze is bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 12.00 en 17.00. Wij wensen u uiteraard hele fijne feestdagen en hopen u graag te zien bij een van onze kerstvoorstellingen!

Volg 'kesmiseanske'
Blijf op de hoogte van de laatste updates, leuke nieuwtjes en sneak-peeks!
Volg onze via Facebookpagina en Instagram!