Kaal – De Bomen, Het Bos – Vaudeville de live show / De theatertroep
Donderdag 12 november 2020 18:00 uur, 20:00 uur en 22:00 uur Kleine Willem
30 kaarten beschikbaar/maximaal 1 klas
Geschikt voor bovenbouw en ckv klassen
 
De Theatertroep presenteert verschillende korte voorstellingen die op hun eigenwijze reageren op wat zich buiten afspeelt. Kom kijken naar de tragikomedische detective Moord op kale man van Don Duyns, de absurdistische Ionesco’s, De Kale zangeres, naar De Bomen, Het Bos, een sprookjesachtige montage van teksten die ons bevallen van onder andere Noël Coward, Shakespeare en Symborzka en naar Vaudeville de liveshow, een greep uit ons materiaal van de afgelopen jaren in een nieuwe tv-show-achtige setting.

KAAL 18:00 uur aanvang
Twee stukken voor de prijs van één. Moord op kale man, geschreven door Don Duyns. Een klucht-tragedie over een seriemoordenaar die met de jaarwisseling toeslaat. Wie heeft het gedaan, waarom, waar en met wie? Moord op kale man wordt samen gespeeld met een bewerking van het stuk De Kale zangeres van Ionesco. Een absurdistisch tafereel over sociale omgangsvormen en de leegheid van etiketten en taal.
 
De Bomen, Het Bos  20:00 uur aanvang
Een montagevoorstelling gebaseerd op Shakespeare’s As you like it. Hierin wordt een groep mensen verbannen naar het bos. Een parade van vreemde en absurde figuren passeren, filosoferen en fileren de liefde. Met teksten van o.a. van onder andere Shakespeare, Fry and Laury, Monty Python, Symborzka, Noël Coward e.a.
 
Vaudeville de liveshow 22:00 uur aanvang
Onder het motto ‘drempel omlaag, lat omhoog’ maken we al zes jaar vaudeville-voorstellingen op festivals en in theaters. In Vaudeville de liveshow halen we, gewapend met ons repertoire van gloednieuwe zelfgeschreven teksten en eeuwenoude acts, genadeloos de actualiteit door de mangel. Het wordt een spectacle coupé in een tv-show setting met afwisselende, uiteenlopende, scènes, sketches, dansjes, slapstick, gedichten, liedjes en teksten.