De koninklijke musical Diana & Zonen april 2022 te zien in Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede!

Bestel nu uw kaarten

Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede als partner in de Theateralliantie en Medialane presenteren een eigentijds koningsdrama dat komend theaterseizoen live te beleven is in het theater. Het meeslepende verhaal over Prinses Diana (Marlijn Weerdenburg), die behalve prinses vooral moeder was, vechtend voor het geluk van haar zonen is april 2022 te beleven in Enschede!

Diana & Zonen gaat over de meest besproken familie ter wereld: de Windsors. Een familie waarin macht belangrijker is dan liefde. Rivaliteit, plicht, ambitie en liefde worden getoond in een musical waar Diana Frances Spencer centraal staat.

De gloednieuwe koninklijke musical schakelt heen en weer tussen het stormachtige liefdesverhaal van de jonge Lady Di en Prins Charles en de op social media overal gevolgde romance tussen Prins Harry en Meghan Markle. Met welke uitdagingen krijgen William en Harry te maken? Wat kregen de zonen van hun moeder mee? 

Een koninklijke musical over een moeder die vecht voor het geluk van haar kinderen.

Bestel nu uw kaarten

Marlijn Weerdenburg speelt Diana

Marlijn, bekend van onder meer Moltalk en Danni Lowinski, maakt hiermee haar debuut in een dragende rol in een musical. 

Marlijn Weerdenburg: “Het mogen gaan spelen van prinses Diana is een absolute droomrol. Diana heeft een complexe persoonlijkheid waar zoveel over is gezegd en geschreven, maar wie is ze nou echt? Ik kan niet wachten om me onder te dompelen in deze vrouw. Ze doorbrak taboes en conventies, worstelde met haar rol binnen het conservatieve Britse Koningshuis en zette zich vol in voor de strijd tegen AIDS. Maar boven alles was ze een moeder. Een vrouw die haar zonen te vroeg alleen moest achterlaten.”