Theatercafé, Wilminktheater

Home zakelijk > Locaties > Wilminktheater > Theatercafé

Het Theatercafé in het Wilminktheater is de perfecte plek voor ontspanning en ontmoeting, zowel voor als na een voorstelling. Dit gezellige café biedt een warme en uitnodigende sfeer, ideaal om samen te komen met collega's, vrienden of familie.

Het Theatercafé serveert een breed scala aan dranken, van verse koffie en thee tot zorgvuldig geselecteerde wijnen en bieren. Daarnaast kunt u genieten van heerlijke snacks, gebak en lichte maaltijden. Het menu is zorgvuldig samengesteld om voor ieder wat wils te bieden, van hartige hapjes tot zoete lekkernijen.

Met zijn comfortabele zitplekken en moderne inrichting, is het Theatercafé niet alleen een fijne plek voor theaterbezoekers, maar ook voor zakelijke bijeenkomsten of informele vergaderingen. Het café kan tevens worden gereserveerd voor speciale gelegenheden en biedt een intieme setting voor netwerkborrels of kleine recepties.

Gelegen in het hart van Enschede en direct verbonden aan het Wilminktheater, is het Theatercafé gemakkelijk bereikbaar en een ideale ontmoetingsplek. Het vriendelijke personeel staat altijd klaar om u van dienst te zijn, of u nu komt voor een snelle kop koffie of een uitgebreide borrel.

Kortom, het Theatercafé in het Wilminktheater is een veelzijdige en gezellige locatie, perfect voor zowel ontspanning als zakelijke bijeenkomsten, waar gastvrijheid en kwaliteit altijd centraal staan.