STA OP Compositie wedstrijd/ jongNBE
Doe mee of kom kijken!
Vrijdag 16 oktoberr 2020 19:30 uur Muziekcentrum concert zaal
30 kaarten beschikbaar/maximaal 1 klas

Geschikt voor onderbouw en bovenbouw muziekklassen


Kijk en luister naar de ervaringen van vorige deelnemers.

Niets mooier dan je eigen muziek verzinnen en die uitvoeren met topmuzikanten! Er zijn nauwelijks regels, alles mag en alles kan zolang je het maar zelf verzonnen hebt.

Dus of je nou rapt, viool speelt of singer-songwriter bent, schrijf je in en maak kans om met het NBE op 1 januari op het podium te staan van Het Concertgebouw in Amsterdam, door BNNVARA uitgezonden op tv!

THEMA 2020: STA OP
Nu even niet over corona. Sta op. Pak een stuk papier, een instrument of je computer. En componeer dan een stuk voor iemand, voor een idee, of voor iets dat het verdient om muziek voor te maken. Iets waar je voor op wil staan, of zelfs voor in opstand wil komen.

De kinderen van Lesbos, je oma, smeltend ijs van Groenland, toch de IC-artsen, K-pop, #blacklivesmatter, iets dat wél een standbeeld verdient. Hoe verrassender en opstandiger je idee hoe krachtiger.

Met tekst, zonder tekst, gearrangeerd voor het NBE, of alleen maar een mooi liedje. Alles kan en mag.

Ga naar https://nbe.nl/compositiewedstrijd/ voor meer informatie over hoe je mee kunt doen, hoe kun je je aanmelden, hoe werkt het, wat kun je winnen en nog veel meer informatie.

DE DEADLINE VOOR HET INSTUREN VAN JE COMPOSITIE: 28 SEPTEMBER 2020 VIA NBE.NL/COMPONEREN