Auditieoproep: 'Vreemde Vogels' zoekt dansers/danseressen!

Voor de locatievoorstelling ‘Vreemde Vogels’ zijn we op zoek naar 2 stagiaires/net afgestudeerde dansers/danseressen.

‘Vreemde Vogels’
Regisseur Joep Onderdelinden, poppenmaker en decormaker Joris van Veldhoven en schrijver Mark Haayema sluiten dit wonderlijke theaterseizoen af met een openluchtvoorstelling. 

De voorstelling ‘Vreemde Vogels’ is gebaseerd op het prentenboek Johannes de Parkiet (Vlag en Wimpel 2019) welke het verhaal vertelt over een xenofobe parkiet. Een parkiet met vreemdelingsangst. 

De voorstelling gaat over het wennen aan het vreemde en dat daaraan wennen helemaal niet zo vreemd is. Want je geeft je eigen beschermende omgeving op en moet dit delen met anderen. Maar ook over dat wennen zo gebeurd is. Voor je het weet, weet je niet beter en ben je gewend. 

De voorstelling speelt in totaal 6 weken, 4 augustus is de première en 12 september is de laatste voorstelling. Er wordt gereisd tijdens de voorstelling en er zal 2 weken per locatie gespeeld worden; tijdens de zonsondergang en tijdens de zonsopgang. Dit betekent dat de nachten niet al te lang zullen zijn. Uiteraard regelen wij een goede slaapplek, waar overdag ook uitgerust kan worden. 

Repetities 
We repeteren vanaf 28 juni. Repetitie weken (maandag-vrijdag):

  • 28 juni - 2 juli
  • 5 juli - 9 juli
  • 12 juli - 16 juli 


Monteren en try -outs:

  • 26 juli - 1 augustus


Premiere 4 augustus
6 weken spelen van 4 augustus - 12 september in 3 verschillende buitenlocaties, Steenwijk, Zwolle en Enschede. Speeldagen zijn van donderdagvond - zondagochtend, succes optie is de woensdag erbij. 

We zouden graag willen werken met 2 stagiaires/ net afgestudeerde dansers/danseressen, het liefst met een etnische achtergrond omdat dit het beste aansluit bij de voorstelling. Uiteraard is er een stagevergoeding beschikbaar. 


Aanmelden
Interesse? Meld je snel aan door te mailen naar f.vanrandwijk@wilminktheater.nl.

Illustratie door Medy Oberendorff