Een zomerdag met

Wat doen artiesten in de zomer? Voor de videoserie Een Zomerdag Met gingen we afgelopen zomer op bezoek bij artiesten die dit theaterseizoen bij ons op de planken staan.

Bekijk alle video's hieronder

Hendrik Jan Bökkers

Voor Hendrik Jan Bökkers staat de zomer in het teken van festivals en tentfeesten én iets langer uitslapen omdat zijn kinderen vakantie hebben. En na de zomer? Dan start zijn theatertour!

"Dat leven van mij dat zijn twee totale uitersten. Want vanvond leg ik eerst die vier kleintjes in bed en lees ik ze een verhaaltje voor en dan zeg ik weltrusten, papa gaat naar kantoor. Dan begint mijn werkdag als rocker"

 Thomas Beijer

Naast pianist en componist is Thomas Beijer actief als schrijver en tekenaar. Hij vertelt over de magie van muziek, zijn inspiratiebronnen en zijn ideale zomerdag.

"Instrumentale muziek is abstracte taal die zo ongelofelijk veel oproept, dat iedereen zijn eigen verbeelding er op los kan laten. Dat maakt het misschien wel de meest universele kunstvorm die er is"

 André Manuel

We ontmoeten André Manuel in zijn studio in Diepenheim. Een gesprek over alcohol, lezen, theater, muziek en vakanties.

"Ik geloof dat er overal in Nederland mensen zijn die wat met elkaar willen. Die wat moois willen maken. Of iets lelijks, dat mag ook"

 Marnel de Rooij

We trappen af met de prachtige, net afgestudeerde: Marnel de Rooij. Zij schittert deze zomer in het theaterstuk Harmonie.

"Het is heel druk, maar het is een hele leuke voorstelling waar ik heel graag druk mee wil zijn. Ik mag én acteren, én zingen én met m'n instrument spelen"