Voorstellingen

Wilt u binnenkort naar een voorstelling in het theater? U vraagt zich af, welke theatervoorstellingen spelen er eigenlijk? Dan bent u bij Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede aan het juiste adres. We geven u graag een compleet overzicht van de voorstellingen in onze zalen. Alles gemakkelijk op één overzichtelijke pagina verzameld.

Het Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede kent natuurlijk meerdere locaties. Het maakt niet uit welke locatie uw voorkeur heeft. In onze gemakkelijke theater agenda kunt u eenvoudig filteren op de diverse locaties. Dus of u nu kiest voor een voorstelling in de Grote Kerk, Kleine Willem het Muziekcentrum of het Wilminktheater, alles is gemakkelijk terug te vinden in onze agenda. 

Geregeld verzorgen we voorstellingen op een externe locatie. Zo is er bijna iedere zomer wel een voorstelling buiten het theater te vinden. In het verleden was dat bijvoorbeeld Het Verzet Kraakt in Almelo of STORK! in Hengelo. Deze voorstellingen worden ook meegenomen in onze agenda en zijn gemakkelijk terug te vinden. Dus bent u een liefhebber van openlucht theater en wilt u geen voorstelling missen die we op een externe locatie organiseren? Dan kunt u ook gemakkelijk binnen onze vertrouwde omgeving meer informatie vinden over de voorstellingen en uiteraard een ticket bestellen.

Voorstellingen van verschillende genres

Het Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede verwelkomt ieder theaterseizoen opnieuw, verschillende gezelschappen, cabaretiers, orkesten, dansers en artiesten. Alles om u een zo compleet mogelijk aanbod te kunnen geven. Dus welk genre uw voorkeur ook heeft, ongetwijfeld vindt u het terug in ons aanbod voorstellingen.

Kiest u voor cabaret en wilt u lekker een avondje lachen, dan bent u van harte welkom. Ieder seizoen bieden we diverse cabaret voorstellingen aan. Grote namen als Najib Amhali, Brigitte Kaandorp, Bert Visscher en Jochem Myjer staan geregeld bij ons op de planken. Maar vergeet vooral ook onze lokale cabaret helden niet, denk dan aan: Thijs Kemperink, Nathalie Baartman, Bert Eeftink, André Manuel en Jan Riesewijk. Ze komen geregeld met nieuwe voorstellingen langs in ons theater.

Bent u meer een liefhebber van dans & ballet? Uiteraard ook geen probleem. In dit genre programmeren we geregeld verschillende voorstellingen, deze zijn allemaal terug te vinden in onze agenda. Dus wilt u een keer Het Nationale Ballet of het Scapino Ballet in het echt zien, dan heten we u van harte welkom in het theater tijdens een van deze voorstellingen. Houdt hiervoor het aanbod ballet voorstellingen in de gaten, op de site kunt u gemakkelijk filteren op dit genre.

Gaat u het liefste naar een opera? U bent dan bij Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede aan het juiste adres! We hebben natuurlijk onze ‘eigen’ Nederlandse Reisopera, maar ook tal van andere gezelschappen die geregeld de mooiste opera’s bij ons ten gehore brengen. Dus wilt u een keer de opera bezoeken, kies dan een van de voorstellingen binnen dit genre.

Dit is slecht een greep uit de verschillende genres die we in ons theater aanbieden. Wat dacht u van jazz, kindervoorstellingen, klassiek, toneel of musical? We doen ieder seizoen ons best om u een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod van voorstellingen te kunnen aanbieden. We verwelkomen u dan ook graag bij een voorstelling van uw keuze.

Bestel gemakkelijk een voorstelling online

Bent u er eenmaal uit en heeft u de ideale voorstelling gevonden? Dan kunt u gemakkelijk online tickets voor de voorstelling boeken. Dat kan eenvoudig via onze website. U kiest een voorstelling en klikt daar eenvoudig op de knop bestellen. U heeft dan nog een keuze uit (indien van toepassing) verschillende speeldata. Hierna kunt u in vier eenvoudige stappen tickets bestellen. U kiest het aantal kaarten, de plaatsen waar u wilt zitten, eventuele opties en u rekent ze gemakkelijk af. 

Heeft u een account bij ons theater, dan gaat het bestellen nog gemakkelijker en hoeft u geen persoonlijke gegevens meer in te vullen. Betalen voor een voorstelling kan bij ons eenvoudig met iDEAL, creditcard of diverse cadeaukaarten. Komt u er met het bestellen toch niet helemaal uit? Dan staan onze medewerkers van de kassa graag telefonisch voor u klaar.

Bekijk het complete aanbod voorstellingen van het Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede

Waar wacht u nog op? Bekijk ons complete aanbod voorstellingen en kies er een uit voor een heerlijke avond uit! We verwelkomen u graag in een van onze zalen en bezorgen u met veel plezier een onvergetelijke avond uit. Heeft u na het lezen van deze informatie over onze verschillende voorstellingen nog vragen? Neem dan eenvoudig contact met ons op via telefoonnummer 053 485 8585 of via email info@wilminktheater.nl. Onze collega’s van de receptie staan u graag te woord en helpen u met alle mogelijke vragen.