Vergaderen bij Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede

 

Zakelijk home > Evenementen > Vergadering

Welkom bij het Wilminktheater, dé ideale locatie voor uw zakelijke bijeenkomsten en vergaderingen. Gelegen in het bruisende hart van Enschede, bieden wij een unieke en inspirerende omgeving voor al uw zakelijke evenementen.

Verschillende ruimtes

Of u nu op zoek bent naar een intieme vergaderruimte voor een brainstormsessie met uw team, of een grotere zaal voor een belangrijke presentatie of conferentie, wij hebben de faciliteiten en expertise om aan al uw behoeften te voldoen.

Onze vergaderruimtes zijn ontworpen met het oog op comfort en functionaliteit, met moderne audiovisuele apparatuur en comfortabele stoelen om een productieve werkomgeving te garanderen. Bovendien bieden wij professionele ondersteuning van ons ervaren evenemententeam, dat u graag helpt bij het plannen en uitvoeren van uw bijeenkomst, van begin tot eind.

Cateringopties

Een van de voordelen van vergaderen bij het Wilminktheater is de veelzijdigheid van onze ruimtes. Of u nu een kleine groep heeft van enkele personen of een grote bijeenkomst plant met honderden deelnemers, wij hebben de juiste ruimte voor u. Onze zalen zijn flexibel in te richten en kunnen worden aangepast aan uw specifieke wensen en vereisten.

Daarnaast bieden wij diverse cateringopties om uw vergadering compleet te maken. Van eenvoudige koffiepauzes tot uitgebreide lunches of diners, onze experts zorgen ervoor dat uw gasten niets tekortkomen. U kunt zich volledig concentreren op de inhoud van uw bijeenkomst, terwijl wij zorgen voor de rest.