V-tickets

HOE WERKT EEN V-TICKET?

Wat leuk dat je het theater in huis haalt! Zorg ervoor dat je jouw computer/laptop/tablet/telefoon klaar hebt staan en maak het jezelf (en je gezelschap) extra comfortabel met lekkere hapjes en drankjes zodat je optimaal kunt genieten van een voorstelling vanaf je eigen bank. Wij wensen je een fijne voorstelling!
 
Hoe woon je een stream bij?
•     Koop eenvoudig een V-ticket online. Je ontvangt na jouw bestelling een bevestigingsmail, vervolgens vind je jouw gekochte V-ticket incl. de link naar de stream op de dag dat het plaatsvindt terug onder 'Mijn Agenda' in jouw account.
•     Test van tevoren of de link werkt.
•     Geniet van de voorstelling!
 
Casten
Wij zorgen ervoor dat je op jouw computer/laptop/tablet of telefoon de stream via YouTube kunt bekijken. Wil je de voorstelling casten naar de TV? Dan kan je dit zelf regelen via Chromecast (Google Home-app) of via Airplay of Apple tv van IOS. Of sluit met een HDMI-kabel jouw laptop aan op de TV.
 
Met hoeveel mensen kan ik naar een stream kijken?
Het V-ticket is eenhuiskamer- ticket waarmee jij met je partner, kinderen en/of medebewoners mag kijken.
 
Ik heb de online voorstelling gemist. Kan ik toch nog kijken?
Ja, een voorstelling is over het algemeen een week lang online te bekijken. 
 
Heb ik de juiste internetverbinding om een stream te bekijken?
De kwaliteit van de stream wordt bepaalt op basis van wat jouw internetverbinding en apparaat op dat moment aan kan. Indien je geen snelle internetverbinding hebt, dan krijg je dus automatisch een lagere kwaliteit te zien. Het resetten van de modem en/of router wil nog weleens helpen om de verbinding te resetten en zodoende een betere connectie tot stand te brengen (en dus betere kwaliteit stream).
 
Als de verbinding weg valt tijdens het kijken, kan je dan opnieuw inloggen?
Ja, dat kan. De link is te gebruiken op meerdere apparaten. Als de verbinding weg valt, dan kan je de link weer opnieuw gebruiken, ook op een ander apparaat.
 
Copyright
Alle rechten voorbehouden. Als koper van een V-ticket is het niet toegestaan een enkel deel van de online voorstelling te reproduceren, verspreiden of uit te zenden in welke vorm en door welk middel dan ook, of opgeslagen worden in een database of terugzoek systeem.