Nieuwjaarsconcerten

Nieuwjaarsconcerten in het Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede


Begin het jaar goed met een nieuwjaarsconcert in het theater. Wanneer u een liefhebber bent van klassieke muziek dan mag een nieuwjaarsconcert niet ontbreken in uw concertagenda. Vindt u het heerlijk om een klassiek concert te bezoeken? Dan kunt u het jaar goed van start gaan bij ons in het theater. Ieder jaar in januari beginnen wij het jaar met verschillende nieuwjaarsconcerten.

Een nieuwjaarsconcert is voor velen net zo’n traditie als oliebollen op oudejaarsdag en de nieuwjaarsduik in Scheveningen. Het is een verrassend muzikaal feest en het markeert de start van het nieuwe jaar. Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede verzorgt ieder jaar een prachtig nieuwjaarsconcert, waarmee het nieuwe jaar wordt ingeluid. Hoewel de invulling van de concerten varieert, is het vaak een zinderende mix van klassieke muziek, zang en ballet.

Uiteraard hopen wij dat u ons dit jaar komt bezoeken om te genieten van het nieuwjaarsconcert. Kom gezellig met uw partner of vrienden en familie naar het theater in Enschede. Het nieuwe jaar kan eigenlijk niet beter beginnen dan met het nieuwjaarsconcert. Het concert staat altijd in het teken van vrolijke klassieke muziek met bruisende ouvertures en muziek om heerlijk bij weg te dromen.

Klassiek orkest
Het nieuwjaarsconcert zal ten gehore worden gebracht door een compleet orkest met blazers en strijkers. Zij weten u als geen ander mee te voeren met de mooiste klanken. Waar wacht u nog op? Kom het nieuwe jaar inluiden en ontdek zelf de schoonheid van het nieuwjaarsconcert in het Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede. Bekijk ons complete aanbod concerten en boek eenvoudig kaarten.

Een jaarlijkse traditie
Als liefhebber van klassieke muziek weet u als geen ander: klassieke muziek is tijdloos!. Over de hele wereld worden op nieuwjaarsdag en de eerste week van het nieuwe jaar nieuwjaarsconcerten gebracht. Gelukkig is het voor u eenvoudig mogelijk om ook aanwezig te zijn bij een nieuwjaarsconcert, in ons theater in Enschede. Er gaat niets boven het live horen van een compleet orkest die een nieuwjaarsconcert ten gehore brengt. Wanneer u eenmaal bent geweest weten we zeker dat u er een jaarlijkse traditie van maakt!

Bestel nu kaarten voor het nieuwjaarsconcert
We kijken ernaar uit om samen met u het nieuwe jaar te vieren. Wij verwelkomen u van harte tijdens het nieuwjaarsconcert. Op deze pagina vindt u altijd de meest actuele informatie over ons aanbod. Heeft u nog vragen over het nieuwjaarsconcert of wilt u meer weten over de mogelijkheden in ons theater? Bekijk onze veelgestelde vragen pagina, hier vindt u meer praktische informatie over voorstellingen, het bestellen van tickets, uw bezoek en onze organisatie. Staat u vraag er op deze pagina niet bij? Neem dan eenvoudig telefonisch contact met onze kassa op via 053-485 85 00. Deze is bereikbaar van maandag t/m zaterdag tussen 12.00 en 17.00. Wij wensen u uiteraard alvast een heel gelukkig nieuwjaar en hopen u graag te zien bij een van onze nieuwjaarsconcerten!