De Kleine Willem

De Kleine Willem

Onze 'kleine' zaal, verdient het om met vetgedrukte letters te worden beschreven, zo mooi is hij ('om te janken zo mooi' roemt Herman Finkers).

De prachtige in moderne jas gestoken bonbonnière met een capaciteit van 290 stoelen, is een ideale plek voor cabaret, kleinkunst en jeugdtheater. En is een echte parel voor de kleinkunst in Nederland! 

Wij zijn hartstikke trots op onze mooie zaal en staan te popelen om u te ontvangen bij onze cabaret, kleinkunst of jeugdtheater voorstellingen in De Kleine Willem.

De Kleine Willem kaart

Voordelig naar voorstellingen in De Kleine Willem? Dat kan met De Kleine Willem kaart. Met De Kleine Willem kaart kunt u voordelig 4 of 10 kaarten kopen voor geselecteerde voorstellingen.

Meer informatie over De Kleine Willem kaart vindt u in de voorwaarden. De voorstellingen waar u De Kleine Willem kaart voor kunt gebruiken vindt u via de geselecteerde voorstellingen.


Kaarten kopen met De Kleine Willem kaart

Verschillende voorstellingen zijn te kopen met De Kleine Willem kaart, zie voor het gehele programma in De Kleine Willem ons programmamenu.
Hieronder ziet u voorstellingen die u kunt kopen met De Kleine Willem kaart. De selectie van alle voorstellingen die met De Kleine Willem kaart kunnen worden besteld vindt u bij geselecteerde voorstellingen.

Bekijkt u alvast wat seizoen 17/18 voor u brengt met De Kleine Willem Kaart? 

Of bekijk het volledige programma in de Kleine Willem hier!  (Let op! Hier staan ook voorstellingen tussen die niet gelden bij De Kleine Willem kaart) Daarnaast in een PDF bestand alle voorstellingen die gelden voor de kaart. 

Koop uw De Kleine Willem kaart online

Kassa: 053 – 485 85 00
Bereikbaar: ma. t/m za. 12.00 - 17.00 uur. Ook voor het annuleren van kaarten kunt u met onze kassa bellen

Cookies op de Wilminktheater website

Wilminktheater maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u onze site optimaal kunt gebruiken. Meer informatie

Akkoord
De voorstelling is verwijderd uit uw favorieten
Fout bij bijwerken van uw favorieten
De voorstelling is toegevoegd aan uw favorieten.
Bekijk favorieten
Mijn favorieten
Stuur naar jezelf
Stuur naar een vriend
De vragen die zijn aangegeven met een * zijn verplicht.
Je favorieten zijn verstuurd naar 
Ophalen resultaten.....
Favorieten zijn leeg