Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede

Binnenkort

Vandaag 20:00 Incl. garderobe, koffie/thee vooraf en (pauze)drankje 15 jaar 3JS
3JS
Bestellen
20:30 Incl. garderobe Goeie Tukkers - De blijde boodschap
André Manuel, Ernest Beuving en Thijs Kemperink
Bestellen
Morgen 12:30 Incl. garderobe Lunchconcert
Mattias Spee - Dutch Classical Talent
gratis
20:30 Incl. garderobe De Cabaretclub
Bestellen
za 30 sep 2023 19:00 Incl. garderobe, koffie/thee vooraf en (pauze)drankje Das Wunder der Heliane - première
Nederlandse Reisopera
Bestellen
ga naar programmaoverzicht

Nieuws

Kim Schuddeboom

Regenboogdagen: Coming out day sluit af met Coming out comedy club

ENSCHEDE – Wat is er mooier om woensdag 11 oktober, Coming out day, lachend af te sluiten? Dat kan tijdens de Coming out comedy club in De Kleine Willem. De comedians Kim Schuddeboom, Teun van der Elzen en Gavin Reijnders zorgen voor een heerlijke ontspannen avond.

wo 27 sep 2023

Tessa zorgt voor kippenvelmomentje bij Tijd voor Max

ENSCHEDE – In aanloop naar haar jubileumconcert op zaterdag 30 september in het Muziekcentrum Enschede schitterende Tessa Boomkamp op televisie. De Bornse zorgde samen met haar begeleidingsband Dri3man voor een kippenvelmomentje in de Nederlandse huiskamers tijdens het programma Tijd voor Max.

di 26 sep 2023

Ook Edwin Evers bij succesvolle bandrepetitie Tessa Boomkamp

ENSCHEDE – Tessa Boomkamp is helemaal klaar om haar dertigjarig jubileum als artiest te vieren. De bandrepetitie – met onder andere Edwin Evers – verliep zeer voorspoedig waardoor het op zaterdagavond 30 september in het Muziekcentrum Enschede een groots concert belooft te worden.

ma 25 sep 2023

Alexei Ogrintchouk dirigeert in openingsweekend Beethoven Festival

ENSCHEDE - Alexei Ogrintchouk dirigeert in het openingsweekend van het Beethoven Festival symfonieorkest Phion in twee van de bekendste symfonieën van de grote meester: de Vijfde en de Zesde. Zaterdag 7 oktober in het Muziekcentrum in Enschede, waar een dag later ook de Tweede en de Zevende klinken. 

ma 25 sep 2023

Fans over Gerard Alderliefste: ‘Inspirerend en vol energie!’

ENSCHEDE – Het publiek is vol lof over de show Une belle histoire van Gerard Alderliefste. ‘’Wat een muzikale hoogstandjes, het was inspirerend en vol energie!’’ De Kleine Willem wordt op zaterdag 3 november omgetoverd in een dorpsplein in Frankrijk waar Gerard samen met vrienden én met de bezoekers het Franse chanson viert.

zo 24 sep 2023

'Terence Reis brengt Dire Straits helemaal terug'

ENSCHEDE - Cultuurselect is laaiend enthousiast over The Dire Straits Experience: ‘Vanaf de eerste noot die zijn lippen verlaat, vanaf de eerste streel van zijn vingers over de gitaarsnaren, weet je dat hij het onmogelijke doet. Terence Reis brengt de Dire Straits helemaal terug.’ Maak dat dus mee tijdens een staconcert op woensdag 8 november in het Muziekcentrum Enschede.

za 23 sep 2023

Achter het doek