WM | TV > Musicalhits

De grootste musicalhits alleen op het podium van PAY. Een reeks met de mooiste, bekendste en minder bekende musicalhits gezongen door de musicalsterren: Janke Dekker, Roosmarijn Luyten, Niels Gooijer, Jochem Smit, Jolijn Henneman, Yoran de Bont, Ellen Kremers en Maike Boerdam.

Musicalhits door Maike Boerdam

Maike Boerdam was o.a. te zien in musicals in Nederlands als Sunset Boulevard, Annie en SOOF. Maar ook in het buitenland staat Maike regelmatig op het podium bijvoorbeeld als Elisabeth in Duitsland en Evita in Belgie. Ze zingt nummers uit SOOF, Evita en een nummer uit Elisabeth in het Duits. 

Musicalhits door Ellen Kremers 

Ellen Kremers was o.a. te zien musicals als Sister Act, Zorro en Het Verzet Kraakt in Almelo. Naast musicalactrice is ze regisseur, choreografe en docent van de Podiumacademie Twente. Ze zingt nummers uit Spamalot de musical, Closer Than Ever en Songs for a New World.

Musicalhits door Yoran de Bont

Yoran de Bont was o.a. te zien in musicals als Grease, Evita en Hello Dolly. Hij zingt nummers uit musicals als Waitress en James and the giant Peach en samen met Jolijn Henneman een duet uit de musical Finding Neverland.

Jolijn Henneman

Jolijn Henneman zij was o.a. te zien in musicals als Grease en Mamma Mia. Zij zingt hits uit de musicalfilm La La Land en Dear Evan Hansen. Ook zingt ze samen met Yoran de Bont een duet uit de musical Big Fish.

Jochem Smit

Jochem Smit was o.a. te zien in You're the Top, Razend de musical, Het Verzet Kraakt in Almelo en won in 2019 de Musical Award voor aanstormend talent. Hij zingt hits uit musicals van Parade, A New Brain van schrijver William Finn en Stephen Soundheim's Anyone can Whistle. 

Niels Gooijer

Niels Gooijer speelde o.a. in Soldaat van Oranje, Waanzinnig Gedroomd de musical en Theaterspektakel STORK! in Hengelo. Hij zingt twee nummers uit de musical The Last Five Years geschreven door Jason Robert Brown. Naast een solo zingt hij ook een duet samen met Roosmarijn Luyten.

Roosmarijn Luyten

Roosmarijn Luyten was o.a. te zien in De Marathon de musical, Hij Gelooft in Mij, en Theaterspektakel STORK! in Hengelo. Ze zingt hits uit de rockmusical Jagged Little Pill met muziek van Alanis Morissette, Andrew Lloyd Webber's Song & Dance en een duet uit de musical Once samen met Niels Gooijer

Janke Dekker

Janke Dekker was o.a. te zien als Eva Perron in de musical hit Evita, de feelgood musical Footloos en Oma Kaat in de stadsmusical Van Katoen en Nu in Almelo. Naast musicalactrice is ook televisie presentatrice en theaterproducent en zingt hits uit A Little Night Music, Jekyll and Hyde en een duet samen met haar dochter Amy Egbers uit Foxtrot.

Bekijk hier de YouTube-lijst met alle Musicalhits-livestreams.