Klassieke muziek

 

Zin in een avond klassiek spektakel in het Enschedese theater? Dan zit u goed bij Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede! U vraagt zich misschien af, welke klassieke voorstellingen spelen er eigenlijk? We geven u graag een duidelijk overzicht van de voorstellingen in onze zalen. In onze agenda is het gemakkelijk om te filteren op diverse genres, natuurlijk mag klassiek hier niet bij ontbreken. Het Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede kent diverse locaties. Op onze site is het gemakkelijk om voor alle zalen te zien wat er voor klassieke voorstellingen staan. 

van 9

Bestel gemakkelijk kaarten voor klassieke muziek online

Tijd om uw avond te boeken! Duik in ons complete aanbod van klassieke voorstellingen, kies uw favoriet, en bereidt u voor op een heerlijke avond uit. Laat u verrassen door het gemak van online kaarten bestellen. Met slechts een paar klikken op onze website, kunt u moeiteloos kaarten reserveren voor de klassieke voorstelling van uw keuze. Geen gedoe met lange rijen of ingewikkelde formulieren, gewoon ontspannen vanuit uw luie stoel. 

Bekijk het complete aanbod voorstellingen van het Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede


Geen twijfel meer en tijd om een voorstelling te boeken? Bekijk dan ons complete aanbod voorstellingen en kies uit het grote aanbod klassiek, voor een heerlijke avond uit! We verwelkomen u graag in ons theater en bezorgen u met veel plezier een onvergetelijke avond uit.

Vragen? Geen zorgen, onze medewerkers staan telefonisch voor u klaar.  Neem contact met ons op via telefoonnummer 053 485 8585 of via email info@wilminktheater.nl.