Klassiek

Bent u een echte liefhebber van het genre klassiek? Wilt u binnenkort naar een klassieke muziek voorstelling in het theater in Enschede? U vraagt zich misschien af, welke klassieke voorstellingen spelen er eigenlijk? Dan bent u bij Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede aan het juiste adres. We geven u graag een duidelijk overzicht van de voorstellingen in onze zalen. In onze agenda is het gemakkelijk om te filteren op diverse genres, natuurlijk mag klassiek hier niet bij ontbreken. Zo hebben we voor u alles gemakkelijk op één overzichtelijke pagina verzameld.

  • vr 16 dec 2022
   20:00
   INCL. GARDEROBE, KOFFIE/THEE VOORAF EN (PAUZE) DRANKJE
   Wilminktheater, Enschede
   Pay. Zaal
  • za 17 dec 2022
   20:00
   INCL. GARDEROBE, KOFFIE/THEE VOORAF EN (PAUZE) DRANKJE
   Wilminktheater, Enschede
   Pay. Zaal
  • zo 18 dec 2022
   13:30
   INCL. GARDEROBE, KOFFIE/THEE VOORAF EN (PAUZE) DRANKJE
   Wilminktheater, Enschede
   Pay. Zaal

Het Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede kent diverse locaties. Op onze site is het gemakkelijk om voor alle zalen te zien wat er voor klassieke voorstellingen staan. Zo weet u zeker dat u niets hoeft te missen. Extra makkelijk, u hoeft niet verschillende websites langs voor de andere locaties die we hebben.

Bestel gemakkelijk kaarten voor klassiek online
Bent u er eenmaal uit en heeft u de perfecte voorstelling gevonden binnen het genre klassiek? Dan kunt u gemakkelijk online tickets voor de voorstelling bestellen. Dat kan eenvoudig via onze website. U kiest een klassieke voorstelling en klikt daar eenvoudig op de knop bestellen. U heeft dan nog een keuze uit (indien van toepassing) verschillende speeldata. Hierna kunt u in vier eenvoudige stappen tickets bestellen.

Bekijk het complete aanbod voorstellingen van het Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede
Geen twijfel meer en tijd om een voorstelling te boeken? Bekijk dan ons complete aanbod voorstellingen en kies uit het grote aanbod klassiek, voor een heerlijke avond uit! We verwelkomen u graag in ons theater en bezorgen u met veel plezier een onvergetelijke avond uit. Heeft u na het lezen van de informatie over klassieke voorstellingen nog vragen? Neem dan eenvoudig contact met ons op via telefoonnummer 053 485 8585 of via email info@wilminktheater.nl. Onze collega’s van de receptie staan u graag te woord en helpen u met alle mogelijke vragen.