Dagje weg Enschede

Een dagje weg in Enschede!

 
Kom voor een gezellig uitje naar het Oosten van het land! Verken Twente en kom een dagje naar de stad Enschede. En wanneer u Enschede bezoekt mag een uitstapje naar het theater uiteraard niet ontbreken.
 
Het Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede biedt verschillende mogelijkheden voor uw dagje weg. Wat dacht u van het bezoeken van een gezellig concert tijdens uw uitje, of een heerlijk avondje lachen in Enschede bij een cabaret voorstelling. Het Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede biedt verschillende mogelijkheden: denk aan de verschillende genres die wij aanbieden. Het programma varieert van klassiek tot toneel en van cabaret tot dans. 
 
Ook voor de jongsten is er genoeg te doen tijdens uw dagje weg in Enschede! Bezoek bijvoorbeeld ’s middags een vrolijke jeugdvoorstelling en geniet met het hele gezin van een uitje in Enschede. Verder is er ook het jaarlijkse BIG BANG Festival speciaal voor kinderen. Dit kunt u perfect combineren met een dagje uit in Enschede.
 
Naast voorstellingen zijn er ook andere mogelijkheden voor uw uitje in Enschede. Kom bijvoorbeeld gezellig een hapje en drankje doen in ons theater of bezoek één van de lunchconcerten tijdens uw dagje weg. Dit alles maakt uw uitje naar Enschede helemaal compleet!
 
Kortom, bezoek het Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede voor een onvergetelijk dagje weg in Enschede.