WM | TV > De mooiste liedjes...

Artiesten als Joke Tromp en Thomas Oliemans zingen de mooiste liedjes live op het podium van PAY. en zingen Isabelle Wolff en Annick Boer live op het podium van de Grote Zaal van het Muziekcentrum. Ook studenten van Podiumacademie Twente zingen en spelen live vanuit de Sociëteit. Lauringer zingt tijdens bevrijdingsdag haar 'Song of Freedom' live vanuit Oostenrijk. 

Studenten Podiumacademie Twente

Ook de talenten uit onze regio mogen niet missen! Live vanuit de Sociëteit in het Wilminktheater zingen en spelen de studenten de mooiste liedjes. 

Annick Boer

Annick Boer, wie kent haar niet? Ze staat al 25 jaar onafgebroken op het toneel en is daarnaast bij het grote publiek bekend van de televisieprogramma’s Kanniewaarzijn, Kopspijkers en Cojones. Vorig jaar schreef Annick haar eerste cabaretvoorstelling, met live muziek van Jean Louis van Dam.

Isabelle Wolff

De mooiste liedjes door singer-songwriter Isabelle Wolff. Ze is 4dejaars student aan ArtEZ, Hogeschool voor de Kunsten. Afgelopen kerst was ze nog te zien in de Kerstrevue in De Kleine Willem en zingt nu haar eigen geschreven nummers op het podium van de grote zaal van het Muziekcentrum.

Thomas Oliemans

In Alleen op het Podium van de PAY. mag een selectie van liederen die door onze beroemde stadsgenoot Harry Bannink op muziek gezet zijn niet ontbreken. Niemand vertolkt deze liedjes fijnzinniger dan Thomas Oliemans.

Bariton Thomas Oliemans is in een graag geziene gast in operahuizen over de hele wereld, maar heeft ook een ruime ervaring in het lichtere genre. Hij vertolkt even graag operarollen van Richard Wagner of Giacomo Puccini als Franse chansons of liedjes op teksten van Annie M.G. Schmidt, Hans Dorrestijn en Michel van der Plas. Hij begeleidt zich bij de vertolking van deze liedjes zelf aan de piano.

Joke Tromp

De mooiste liedjes alleen op het podium van PAY door jazzzangeres Joke Tromp. Vorig jaar deed ze mee aan The Voice Senior en startte daarmee haar lange gewenste muziek carrière. Afgelopen kerst was ze nog te zien in de Kerstrevue in onze Kleine Willem en zingt nu speciaal de liedjes Smile, To Make You Feel My Love en I Wish You Love. Ze wordt begeleid op de vleugel door Maarten de Groot.

Lauringer

Speciaal voor de vieringen van 75 jaar vrijheid maakte Lauringer het nummer Aftermath. Oorspronkelijk komt de singer-songwriter uit Oostenrijk en verblijft daar op dit moment bij haar familie. Voor 5 mei heeft ze op afstand het nummer voor ons opgenomen.

Bekijk hier de YouTube-lijst met de livestreams van De mooiste liedjes.