Eten & drinken

Bestelinformatie > Eten & Drinken

In het Wilminktheater is het mogelijk om uw drankje in de zaal te nuttigen. In onze foyer zijn verschillende soorten dranken beschikbaar. Neemt u voor de voorstelling een kijkje aan onze bar en vraag onze medewerkers gerust om meer informatie. Tevens biedt het Wilminktheater verschillende soorten arrangementen waar u van kunt genieten.

Arrangementen

Het ‘Klinkend Arrangement’
(€ 8,50 p.p.)

Aan de gereserveerde tafel op naam krijgt u voor de voorstelling luxe Fingerprinted koffie/cappuccino/latte machiatto/espresso of luxe "Veine" fairtrade en biologische thee van onze koffieleverancier Hesselink. Daarnaast iets lekkers bij de koffie! In de pauze (of einde voorstelling als er geen pauze in de voorstelling zit) krijgt u een drankje uit het pauze assortiment (dit kunt u voor de voorstelling aangeven op het briefje op uw tafel) met daarbij een plateau bestaande uit o.a.:

  • Spaanse Fuet
  • Kaasblokjes met mosterdzaad
  • Pepertjes gevuld met roomkaas
  • Olijven

Dit alles is glutenvrij. Het Klinkend Arrangement is ook vegetarisch te bestellen, mits vooraf aangegeven. 

Het ‘Klinkend Arrangement’ is te boeken in het Wilminktheater en het Muziekcentrum. Reserveer nu via tel. 053 – 485 85 00 (van ma. t/m za. van 12.00 tot 17.00 uur) of tijdens het bestellen van voorstellings- of concertkaarten op onze website. 
Let op: het Klinkend Arrangement is niet bij alle voorstellingen en/of in al onze locaties te bestellen, dit staat aangegeven bij de voorstelling op de website.

Heeft u dieetwensen? Geef deze door via ons telefoonnummer 053- 485 85 00

Groepsarrangement

Maak van uw personeelsuitje, bedrijfspresentatie of congres een unieke ervaring en geef het meer inhoud en kleur door het te koppelen aan een theater- of concertbezoek.

Wij denken graag met u mee en stellen arrangementen op maat samen rond voorstellingen of concerten voor groepen vanaf 25 personen. 

Naborrel arrangement

Na de voorstelling of het concert schenken wij u en uw gasten een uur lang onbeperkt drankjes uit het Hollandse assortiment en serveren wij diverse hapjes. Wilt u met uw eigen gezelschap naborrelen, dan kan dat voor slechts € 14,50 p.p.. In de diverse sfeervolle ruimtes van het Wilminktheater en het Muziekcentrum ontvangen wij uw gezelschap graag voor een gezellige ‘naborrel’. U kunt kiezen uit diverse borrelgarnituur.

U kunt dit arrangement al reserveren vanaf 8 personen!

De Kidsbox

De Kidsbox is een verrassingspakket in samenwerking met Capri-Sun. Terwijl u nog even nageniet van de voorstelling met een kopje koffie of een drankje, kunnen de kinderen smullen van wat te drinken, iets lekkers en een verrassing. De Kidsbox is te verkrijgen bij de grote jeugd- en familievoorstellingen vanaf 3 tot 10 jaar in Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede, voor €4,- per box.