Eten & drinken

Bestelinformatie > Eten & Drinken

In het Wilminktheater is het mogelijk om uw drankje in de zaal te nuttigen. In onze foyer zijn verschillende soorten dranken beschikbaar. Neemt u voor de voorstelling een kijkje aan de bar en vraag onze medewerkers gerust om meer informatie. Tevens biedt het Wilminktheater verschillende soorten arrangementen aan waar u van kunt genieten.

Arrangementen

Het ‘Klinkend Arrangement’
(€ 8,75 p.p.)

U krijgt voorafgaand aan de voorstelling een gereserveerde tafel met de keuze uit luxe koffie of luxe thee, geserveerd met een selectie aan heerlijke zoetigheden.

In de pauze of na afloop van de voorstelling (als er geen pauze is) staan uw gekozen drankjes met hartige borrelsnacks klaar.

Dit alles is glutenvrij. Het Klinkend Arrangement is ook vegetarisch te bestellen, mits vooraf aangegeven. 

Het ‘Klinkend Arrangement’ is te boeken in het Wilminktheater en het Muziekcentrum. Reserveer nu via tel. 053 – 485 85 00 (van ma. t/m vr. van 14.00 tot 17.00 uur) of tijdens het bestellen van voorstellings- of concertkaarten op onze website. 
Let op: het Klinkend Arrangement is niet bij alle voorstellingen en/of in al onze locaties te bestellen, dit staat aangegeven bij de voorstelling op de website.

Heeft u dieetwensen? Geef deze dan door via ons telefoonnummer: 053- 485 85 00

Groepsarrangement

Maak van uw personeelsuitje, bedrijfspresentatie of congres een unieke ervaring en geef het meer inhoud en kleur door het te koppelen aan een theater- of concertbezoek.

Wij denken graag met u mee en stellen arrangementen op maat samen rond voorstellingen of concerten voor groepen vanaf 25 personen. 

Naborrel arrangement

Na de voorstelling of het concert schenken wij u en uw gasten een uur lang onbeperkt drankjes uit het Hollandse assortiment en serveren wij diverse hapjes. Wilt u met uw eigen gezelschap naborrelen, dan kan dat voor slechts € 14,50 p.p.. In de diverse sfeervolle ruimtes van het Wilminktheater en het Muziekcentrum ontvangen wij uw gezelschap graag voor een gezellige naborrel. U kunt kiezen uit diverse borrelgarnituur.

U kunt dit arrangement al reserveren vanaf 8 personen!

De Kidsbox

De Kidsbox is een verrassingspakket in samenwerking met Capri-Sun. Terwijl u nog even nageniet van de voorstelling met een kopje koffie of een drankje, kunnen de kinderen smullen van wat te drinken, iets lekkers en een verrassing. De Kidsbox is te verkrijgen bij de grote jeugd- en familievoorstellingen vanaf 3 tot 10 jaar in Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede, voor €4,- per box.

Consumptieheffing

We willen u graag op de hoogte brengen van een recente ontwikkeling die invloed heeft op onze horecavoorzieningen. Vanaf 1 januari 2024 is er een verandering in de verbruiksbelasting op alcoholvrije dranken.

Hoewel deze aanpassing enkele prijzen verhoogt, beschouwen wij het als een positieve stap in de richting van een gezondere levensstijl. De hogere belasting op frisdrank en alcoholvrij bier moedigt onze bezoekers aan bewuster te kiezen voor gezondere alternatieven.

Goed nieuws voor de waterliefhebbers onder ons: de verbruiksbelasting op mineraalwater wordt vanaf 1 januari 2024 afgeschaft.

Ondanks de lichte stijging in sommige prijzen blijven we ons inzetten om een gevarieerd en gezond drankassortiment aan te bieden. Tot ziens in ons theater!