Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede weer open  met  ‘niet normaal’  goed  programma.  

Waren we de afgelopen weken vooral met afstand uw theater, nu mogen we onze bezoekers weer welkom terug heten in het theater. In de afgelopen tijd hielden we vooral via sociale media en internet contact met onze bezoekers. Er waren online optredens, concerten en liedjes te zien. Muziek en theater verbinden en helpen de eenzaamheid te doorbreken. We staan dan ook te popelen om weer aan de slag te gaan en u welkom te heten in een van onze zalen.  

Het is zover, na een maandenlange sluiting  gaan wij weer open.  We kunnen niet wachten om theaterbezoekers weer te verwelkomen in onze zalen.  Vanaf  1 juli  mogen er weer  maximaal  honderd  bezoekers naar een voorstelling en dat  lukt ons  met een aangepast programma. Bij deze eerste voorstellingen doen wij er alles aan om het  zo gezellig mogelijk te maken, uiteraard nog altijd met gepaste afstand, inclusief een hapje en een drankje. Elke voorstelling duurt één uur, zonder een pauze.  

De opbrengst van de kaartverkoop gaat enkel naar de optredende artiesten! 

De kaarten zijn alleen online te bestellen.

Vragen?

Vanzelfsprekend verzorgen we deze voorstellingen volledig volgens de voorgeschreven veiligheidsmaatregelen van de landelijke overheid. Bekijk meer informatie over de coronamaatregelen (Q&A) in ons theater.

Onze kassa is alleen per mail te bereiken van maandag t/m vrijdag van 12.00 – 17.00 uur via kassa@wilminktheater.nl.

Bekijk hier onze instructievideo.