Spreekbeurt

Educatie > Spreekbeurt

Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede heeft vier verschillende locaties: het Wilminktheater, het Muziekcentrum, de Grote Kerk en De Kleine Willem. Zij bevinden zich in het hart van het Muziekkwartier.

Er valt van alles te zien en te beleven. Van toneel en dansvoorstellingen, musicals en opera’s tot klassieke concerten, popconcerten, cabaret en nog veel meer. Er zijn ook voorstellingen en concerten die speciaal voor kinderen worden gemaakt. Misschien ben je al eens bij ons geweest, met je ouders of met school? Elk jaar zijn er weer allemaal nieuwe voorstellingen en concerten, het is dus nooit saai! Er zijn altijd weer nieuwe dingen te ontdekken en nieuwe mensen te ontmoeten.

Kom een keer kijken, maak een afspraak voor een rondleiding of onderzoek wat plankenkoorts is. En wil je een mooie spreekbeurt houden? Hier vind alle informatie.

De teksten en achtergrondinformatie zijn mede tot stand gekomen door onze Muziekkwartier partners: Monique Wijnker van Orkest van het Oosten, Ben Coelman van de Nederlandse Reisopera, Lotte Sieverink van Kaliber Kunstenschool en Renske Spijker van Metropool Enschede.