Grenslandconferentie 2021 bij het Wilminktheater

 

 


Home zakelijk > Klantverhalen > Grenslandconferentie


Dit jaar was de Gemeente Enschede gastheer van de derde editie van de grenslandconferentie. De grenslandconferentie staat in het teken van de samenwerking tussen het Duitse Noordrijn-Westfalen en Nederland. Thema’s zijn arbeidsmarkt, onderwijs, mobiliteit, veiligheid en corona in de grensregio.

Eventify mocht de organisatie van de grenslandconferentie op zich te nemen.
"Het werd een hybride event op 30 september met 300 fysieke bezoekers en daarnaast 300 bezoekers online. We hebben gebruik gemaakt van zalen in het Muziekcentrum en in het Wilminktheater voor de plenaire sessie, voor verschillende workshops en er werden ruimtes ingericht voor bv. pers, visagie en VIP’s. De bezoekers kregen tolkfaciliteiten aangeboden en met alle denkbare cateringwensen werd rekening gehouden. De bezoekers die meekeken via de livestream konden na de plenaire sessie online met elkaar in gesprek en gebruik maken van een netwerkcarrousel.

De keuze om als locatie voor het Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede te kiezen was een eenvoudige. Zij hebben capaciteit, ervaring met fysieke en online events en bieden een zeer prettige service. Zeer betrokken en vaste aanspreekpunten in de aanloop van het event en tijdens de dag zelf ervaren we als een grote pré. Ze zijn flexibel, denken mee en de locatie zelf voldoet aan moderne standaarden. Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een locatie in Twente!"