Publieksacademie Kinderarmoede bij het Wilminktheater


Home zakelijk > Klantverhalen > Publieksacademie Kinderarmoede

Op 24 maart 2021 organiseerde GGD Twente, samen met verschillende regionale en landelijke organisaties, de publieksacademie kinderarmoede. Dit evenement maakte deel uit van een landelijke reeks publieksacademies en zou oorspronkelijk in maart 2020 plaatsvinden.

"We waren toen al erg tevreden over hoe het Wilminktheater meedacht over het prachtig neerzetten van het programma. Toen we besloten om de publieksacademie volledig digitaal te organiseren en het Wilminktheater aangaf dat ze dit samen met ons konden doen, twijfelden we geen moment. We kozen ervoor om samen met het Wilminktheater te werken, en daar hebben we geen moment spijt van gehad. Wat een vakmensen! In alle fasen van de voorbereiding was het Wilminktheater een creatieve, vernieuwende en realistische partner. Onvermoeibaar, uiterst dienstbaar en gastvrij. Dit was geweldig, vooral omdat wij wel dromen en ideeën hadden, maar geen idee hoe we deze moesten uitvoeren.

De uitzending stond als een huis. We kregen veel positieve reacties uit de regio en het hele land. Reacties waren niet alleen positief over de inhoud, maar ook zeker over de vormgeving. Die complimenten zijn vooral bedoeld voor het Wilminktheater en al haar medewerkers!"

Bekijk hier de uitzending.