Pop


Bent u een echte liefhebber van popconcerten? Wij bij het Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede begrijpen dat heel goed. Wie houdt er niet van een avond vol energieke muziek en meeslepende optredens? Precies om die reden hebben we ieder theaterseizoen verschillende popconcerten in ons programma opgenomen. Dus als u zit te denken aan een avondje popmuziek, bent u in ons theater van harte welkom.

Pop met landelijke artiesten


In ons theater verwelkomen we ieder seizoen opnieuw diverse artiesten die landelijk bekend zijn. Ze komen bij ons om hun nieuwste albums en hits live te spelen. Denk dan aan bekende namen als Di-rect en Suzan & Freek. Stuk voor stuk artiesten die ontzettend populair zijn en geregeld met nieuwe muziek komen.

Maar ook artiesten die al veel langer meedraaien, zoals Ilse DeLange en Jaap Reesema, vinden nog geregeld de weg naar Enschede. In ons programma is gemakkelijk terug te vinden welke popconcerten op de agenda staan in het Wilminktheater of een van onze andere zalen.

 

  • vr 20 sep 2024
   20:30
   Incl. garderobe
   Muziekcentrum Enschede, Staconcert
   Grote Zaal
  • za 21 sep 2024
   20:30
   Incl. garderobe
   Muziekcentrum Enschede, Staconcert
   Grote Zaal
van 2

Pop met artiesten uit de regio


Geeft u meer de voorkeur aan onze lokale helden als het om popmuziek gaat? Dan kunt u in ons theater ook uw hart ophalen. Geregeld zijn regionale toppers zoals Miss Montreal en Typhoon van de partij met verschillende shows. Of het nu gaat om solo-optredens of bijzondere samenwerkingen, u hoeft ze tijdens het theaterseizoen zeker niet te missen.

Bestel gemakkelijk een popconcert online


Heeft u het popconcert gevonden dat u graag wilt bezoeken? Dan kunt u gemakkelijk via onze site tickets voor de voorstelling boeken. U kiest een concert en klikt daar eenvoudig op de knop bestellen. U heeft dan nog een keuze uit (indien van toepassing) verschillende speeldata. Hierna kunt u in vier eenvoudige stappen tickets bestellen. U kiest het aantal kaarten, de plaatsen waar u wilt zitten, eventuele opties en u rekent ze gemakkelijk af. Betalen voor een concert kan bij ons eenvoudig met iDEAL, creditcard of diverse cadeaukaarten. Komt u er met het bestellen toch niet helemaal uit? Dan staan onze medewerkers graag telefonisch voor u klaar.

Bekijk het complete aanbod van het Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede


Waar wacht u nog op? Bekijk ons complete aanbod voorstellingen en kies iets uit de categorie pop voor een heerlijke avond uit! We verwelkomen u graag in een van onze zalen en bezorgen u met veel plezier een avond vol muziek en plezier. Heeft u na het lezen van deze informatie over onze popconcerten nog vragen? Neem dan gemakkelijk contact met ons op via telefoonnummer 053 485 8585 of via email info@wilminktheater.nl. Onze collega’s van de receptie staan u graag te woord en helpen u met alle mogelijke vragen.