Belle en het Beest (4+)

Theater Terra
Laat je betoveren door een sprookje dat zo oud is als de liefde zelf!
zo 18 mei 2025 14:30
zo 18 mei 2025
14:30

Die alleen door ware liefde gered kan worden

Na Rapunzel, Sneeuwwitje en Jungleboek presenteert Theater Terra de nieuwe fantasierijke familiemusical Belle en het Beest. Gebaseerd op het beroemde sprookje La Belle et la Bête en bewerkt in de kenmerkende artistieke signatuur van Theater Terra, met poppenspel, inventieve decors en nieuwe muziek.

Belle en het Beest werd in de 18e eeuw geschreven en is sinds die tijd een van de meest gelezen sprookjes en de basis voor vele boeken, films en theatervoorstellingen. Ons creatieve team baseert deze nieuwe familiemusical op verschillende versies uit de vele tijdperiodes van dit klassieke sprookje.

Laat je betoveren door een sprookje dat zo oud is als de liefde zelf!/h3>

Wanneer de vader van een hecht gezin op reis moet om het geluk van de familie veilig te stellen, komt hij terecht in een kasteel. In de tuinen plukt hij een roos voor zijn dochter Belle. Dan verschijnt zijn gastheer: een Beest, die wil dat Belle naar zijn kasteel komt. Ziet Belle op tijd in dat het Beest eigenlijk een prins is, die alleen door ware liefde gered kan worden? Zondag 18 mei 2025 in het Wilminktheater in Enschede: Belle en het Beest (4+)

Onderdeel van