Isabel Merbis wint de Willem Wilmink Junior Award 2024 met het nummer "Ik doe m'n best"

vr 19 apr 2024

ENSCHEDE - Het Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede zijn verheugd om de winnaar van de Willem Wilmink Junior Award 2024 aan te kondigen. Na een spannende competitie heeft Isabel Merbis met haar nummer 'Ik doe m'n best' de prestigieuze prijs gewonnen.

De Willem Wilmink Junior Award is een initiatief dat jonge kinderen aanmoedigt om hun creativiteit te uiten door middel van muziek. Kinderen tussen 4 en 12 jaar oud werden uitgenodigd om liedjes in te zenden, variërend van volledige composities tot alleen tekst. Deze prijs biedt kinderen de kans om serieus bezig te zijn met muziek en hun talenten te ontwikkelen.

Isabel Merbis, met haar nummer 'Ik doe m'n best', heeft weten te imponeren met haar creativiteit. Haar lied zal niet alleen worden opgenomen in een professionele studio, maar zal ook live worden gezongen tijdens het vrijheidsconcert op 5 mei, als onderdeel van het jeugdtheaterfestival RUMOER. Een prachtige beloning voor haar buitengewone talent en inzet. 

Voor de bekendmaking werd Isabel thuis verrast met een oorkonde. De officiële uitreiking zal plaatsvinden op 5 mei in het Muziekcentrum in Enschede tijdens het vrijheidsconcert, waar het nummer live zal worden vertolkt.