The Ultimate Greatest Hits Tour 2023

10cc
I’m Not In Love, The Wall Street Shuffle, Dreadlock Holiday: geniet van alle grote hits van beroemde Britse band
do 9 nov 2023 20:30
do 9 nov 2023
20:30
  • do 9 nov 2023
    20:30
    Incl. garderobe
    Muziekcentrum, Enschede
    Grote Zaal

10cc naar Muziekcentrum Enschede met volop hits en albumklassiekers

De beroemde Britse rockband 10cc speelt op donderdag 9 november in het Muziekcentrum Enschede alle hits en albumklassiekers. Dat de band al jaren in absolute topvorm verkeert, wordt deze avond duidelijk.

De show in Enschede maakt onderdeel uit van de 10cc - The Ultimate Greatest Hits Tour 2023. Hits als I’m Not In Love, The Wall Street Shuffle en Dreadlock Holiday komen zeker voorbij.

Het belooft een meeslepende concertavond te worden met een betoverende set van zo'n twee uur vol hits en een band die straalt van de professionaliteit, maar ook van plezier en enthousiasme.

10cc heeft inmiddels wereldwijd meer dan dertig miljoen albums verkocht. In de jaren zeventig was de band naast acts als David Bowie, Roxy Music en Queen toonaangevend in de hitlijsten en werd ze als een van de creatiefste en meest kleurrijke bands van de wereld beschouwd.

Dat creativiteit en commercieel succes prima samen gaan, bewees de groep met wereldwijde hits, uitgebreide tournees en met een reeks aan albums die stuk voor stuk op goede kritieken konden rekenen.

Dit concert met louter zitplaatsen is een samenwerking tussen het Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede en Metropool.

Kaarten voor het concert zijn HIER te bestellen!

‘Vanaf de eerste minuut swingt 10cc overtuigend’

Lust For Life Magazine over optreden 10cc in Concertgebouw Amsterdam

10cc band scoorde in Nederland twee nummer 1-hits: The Wall Street Shuffle (1974) en Dreadlock Holiday (1978). In 1983 scoorde 10cc zijn laatste hit.

Programma

10cc speelt alle grote hits en albumklassiekers met onder meer I’m Not In Love, The Things We Do For Love, Rubber Bullets, Dreadlock Holiday, Donna, The Wall Street Shuffle, Art For Art’s Sake, The Dean and Me, I’m Mandy Fly Me, People In Love, Good Morning Judge en Life Is A Minestrone.