Duzyem Show

BORRELNOOTJEZ
Een dol feestje van met allerlei typetjes en sketches door de 'Marokkaanse Jiskefet'
za 7 okt 2023 20:00
za 7 okt 2023
20:00
  • za 7 okt 2023
    20:00
    Incl. garderobe
    Wilminktheater, Enschede
    Pay. Zaal

Een avond waar je schaterlachend en gedesoriënteerd van thuis komt

Daar waar Theatergezelschap Borrelnootjez vóór corona razend populair was en voor de grootste uitverkochte zalen speelde, gaat het gezelschap op zaterdag 7 oktober in het Wilminktheater verder met de Duzyem Show. Deze show wordt groter, bruter en heeft meer bombarie.

Hamza en Khalid transformeren in zoveel typetjes, dat Barbapapa er nog een puntje aan kan zuigen. Ze geven je een avond waar je schaterlachend en gedesoriënteerd van thuis komt.

Het wordt een dol feestje van met allerlei typetjes en sketches. De Borrelnootjez geven daarbij hun unieke draai aan de Marokkaanse televisie met gevatte grappen en geniale taferelen. 

De Borrelnootjez zijn erg populair op YouTube waarin ze ook sketches laten zien met een grote portie zelfspot. Met het grappige Turkije Journaal of de Mocro Late Night Show zijn ze een grote hit op de filmpjeswebsite.

Trouw noemt Borrelnootjez veelzeggend de 'Marokkaanse Jiskefet'.

Hamza en Khalid transformeren in zoveel typetjes, dat Barbapapa er nog een puntje aan kan zuigen

'Komische verhalen, die uit het leven zijn gegrepen'
ZUBB schrijft over Borrelnootjez: ‘’Niemand wordt gespaard; Arabieren, Afrikanen, Turken en Nederlanders. Zij zullen er allemaal aan moeten geloven in de verschillende sketches die Hamza, Khalid en Yassine live uitvoeren. De Borrelnootjez vertellen komische verhalen, die uit het leven zijn gegrepen.’’