Meer kan ik er niet over zeggen

Teun van den Elzen
Vier sterren ⭐⭐⭐⭐voorstelling: ‘Verfrissende analyses en oprechte maatschappelijke betrokkenheid’
do 2 nov 2023 20:30
do 2 nov 2023
20:30
  • do 2 nov 2023
    20:30
    Incl. garderobe
    De Kleine Willem, Enschede

Teun van den Elzen veegt met iedereen de vloer aan, inclusief zichzelf

Teun van den Elzen mag dan politicologie gestudeerd hebben, maar verwacht zeker geen politiek correcte show op donderdag 2 november in De Kleine Willem. De cabaretier veegt met iedereen de vloer aan, inclusief zichzelf. In Meer kan ik er niet over zeggen zal dat niet anders zijn. Waar zijn debuutvoorstelling over gaat? "Seks en politiek." Meer kan hij er niet over kwijt.

Teun won de jury- en publieksprijs op het Groninger Studenten Cabaret Festival en maakte al onder meer zijn opwachting op Paaspop en Lowlands. Daarnaast schrijft hij voor het satirische televisieprogramma Dit was het nieuws en heeft hij zijn eigen YouTubekanaal Saaie Kutpolitiek, waarop hij het Haagse Binnenhof op de hak neemt.

De Theaterkrant heeft genoten: ‘’De manier waarop de relatief jonge Van den Elzen de zaal bespeelt is vrolijk en zelfverzekerd. Zijn uitdagende speelplezier en zijn intelligentie maken het leuk om naar hem te luisteren en leuk om naar hem te kijken. Hij heeft ook weinig trucs nodig om de aandacht van de zaal te houden. Twee glazen water op een tafeltje van houten appelkratjes zijn genoeg.’’

De Volkskrant geeft vier ⭐⭐⭐⭐sterren: ‘’Met het bespreken van de ontwikkeling van het VVD-liberalisme sinds de jaren tachtig, de filosoof John Rawls en de link tussen het toeslagenschandaal en het complexe Nederlandse belastingstelsel, brengt hij verfrissende analyses en oprechte maatschappelijke betrokkenheid.’’

'Cabaretier Teun van den Elzen bespreekt politiek op een verfrissende manier'

De Volkskrant ⭐⭐⭐⭐

Wie is Teun van den Elzen?
Cabaretier Teun van den Elzen won in de 2019 zowel de jury- als publieksprijs op het Groninger Studenten Cabaret Festival. In dit theaterseizoen trekt hij door het land met zijn avondvullende debuutprogramma Meer kan ik er niet over zeggen.
Teun studeerde politicologie, maar vult inmiddels de theaters met grappen en grollen waarin de politieke correctheid soms ver te zoeken is. De cabaretier neemt geen blad voor de mond en fileert de wereld en haar inwoners, inclusief zichzelf.