Duel Reality

7 Fingers
Vijf ★★★★★ sterrenshow: Acrobatiek, theater, dans en muziek komen op adembenemende wijze samen
di 21 mei 2024 20:00
di 21 mei 2024
20:00
  • di 21 mei 2024
    20:00
    Incl. garderobe en (pauze) drankje
    Wilminktheater, Enschede
    Pay. Zaal

7 Fingers vertelt menselijke verhalen met bovenmenselijke vaardigheden

7 Fingers brengt op dinsdag 21 mei in de Pay. Zaal van het Wilminktheater het epische liefdesverhaal Romeo & Julia terug tot de kern van het conflict, met het podium als een sportarena. Met acrobatiek, theater, dans en muziek komt in de spectaculaire show Duel Reality alles op adembenemende wijze samen.

Het publiek is getuige van twee groepen die totaal het tegenovergestelde van elkaar zijn - met de wens om boven de ander uit te stijgen. Door de ergernissen en conflicten heen vangen we toch een glimp op van twee door de sterren gekruiste geliefden. Het maakt voor hen niet uit wie er wint of verliest, zolang het spel de twee maar dichterbij kan brengen.

Competitie kan soms leuk zijn, maar ook gevaarlijk serieus...

De recensent van de website broadwaybaby geeft de show vijf ★★★★★ sterren: ‘’Duel Reality is een echte traktatie. De soundtrack is opwindend, de artiesten zijn charismatisch en door de stunts haastten mijn handen zich elke minuut om mijn mond te bedekken. Ik wist niet zeker wiens handpalmen op het einde meer pijn deden: die van de artiesten, of die van mij na al dat woedende geklap.’’

Ook theatreweekly.com beloont Duel Reality met vijf ★★★★★ sterren: ‘’Duel Reality van 7 Fingers is een weergave van een buitengewoon getalenteerde groep artiesten.''

Kies voor plaatsen op het podium!

Ga voor zitplaatsen op het podium en beleef deze spectaculaire voorstelling vanaf de beste plekken in het theater!
Kies in het bestelproces voor 'best beschikbare stoelen' en vervolgens voor 'geen rang (volloop)'.
Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij.

'Geniaal... Ik vond het absoluut geweldig om te zien'

broadwaybaby.com

Credits

Met: Nicolas Jelmoni, Soen Geirnaert, Danny Vrijsen, Einar Kling-Odencrants, Anni Küpper, Andreas De Ryck, Aerial Emery, Andrew Price, Kalani June en Arata Urawa.

Wat is 7 Fingers?
Het Canadese 7 Fingers (Les 7 Doigts de la Main) is een creatief collectief en voegt acrobatiek en theater, dans en multimedia, muziek en verhalen op een adembenemende wijze samen. Ze vertellen menselijke verhalen met bovenmenselijke vaardigheden.