Rens Dekker

Prinses Christina Klassiek Concours

Prinses Christina Concours
Jong toptalent op het podium tijdens regiofinale Oost Prinses Christina Klassiek Concours
zo 21 jan 2024 14:00
zo 21 jan 2024
14:00
  • zo 21 jan 2024
    14:00
    Incl. garderobe
    Muziekcentrum, Enschede
    Kleine Zaal

Luister naar de talenten van de toekomst

Zes jonge klassieke muzikanten spelen de sterren van de hemel tijdens de regiofinale Oost van het Prinses Christina Klassiek Concours. Kom op zondag 21 januari in de Kleine Zaal van het Muziekcentrum Enschede luisteren naar het muzikale talent van de toekomst.

De finalisten zijn gekozen uit alle deelnemers die meededen aan de selecties van het Klassiek Concours, regio Oost. Tijdens deze regiofinale laten ze nogmaals horen wat ze in huis hebben. De middag wordt afgesloten met een prijsuitreiking.

Alle finalisten maken kans op prijzen en een plek in de nationale halve finale. Reken op een feestelijke en muzikale sfeer. Zoveel jong muzikaal talent zie je niet vaak bij elkaar.

‘Kom luisteren naar het muzikale talent van de toekomst’

Prinses Christina Concours

Prinses Christina Concours
Het Prinses Christina Concours stimuleert al 55 jaar kinderen en jongeren in hun muzikale ontwikkeling. Met concoursen, een rijdende concertzaal (de Classic Express) en een online concours voor de allerkleinsten (De Muziekwedstrijd) is het Prinses Christina Concours een toonaangevend podium voor muziekeducatie en talentontwikkeling.