Lunchconcert

Week van de Amateurkunst
Week van de Amateurkunst strijkt tijdens de lunch neer in Muziekcentrum Enschede
do 6 jun 2024 12:30
do 6 jun 2024
12:30
  • do 6 jun 2024
    12:30
    Incl. garderobe
    Muziekcentrum, Enschede
    Kleine Zaal

Geen mooiere lunch dan een muzikale lunch. Bezoek daarom de gratis lunchconcerten in de Kleine Zaal van het Muziekcentrum Enschede. Het is een laagdrempelige manier om kennis te maken met verschillende muziekgenres. Het volgende lunchconcert in de serie vindt plaats op donderdagmiddag 6 juni van 12.30 tot 13.30 uur. Dan wordt een optreden verzorgd in het kader van de WAK, de Week van de Amateurkunst.

Muziek en natuur poëzie komen samen.
Klanken uit de Franse klassieke muziek ontmoet gedichten over de natuur.
Klanken die zweven in de ruimte, meegenomen door de wind en geabsorbeerd door de natuur.

De WAK (Week van de Amateurkunst) is een evenement voor iedereen die in zijn vrije tijd actief met kunst (muziek, dans, theater, zang, tekenen, schilderen, fotografie en film) bezig is en voor iedereen die daarvan wil genieten. Iedereen die actief aan amateurkunst doet, kan meedoen aan de WAK. Dat kan met bijvoorbeeld een optreden, workshop, expositie of een flashmob.

In het kader van de Week van de Amateurkunst heeft zich een bijzondere samenwerking ontvouwd tussen verschillende creatieve geesten. Anje Gnodde, een talentvolle dichteres, bundelt haar krachten met het duo Marinka Wijnands op dwarsfluit en Han Schokker op piano.

Lunchconcerten
Artiesten zorgen tijdens de lunchconcerten in de kleine zaal van het Muziekcentrum Enschede voor een gevarieerd programma. Lunchen kan natuurlijk ook. In het Muziekcentrum zijn soep en broodjes tegen betaling verkrijgbaar. De concerten duren ongeveer een uur en beginnen om 12.30 uur. Aanmelden voor de lunchconcerten hoeft niet.

Geen mooiere lunch dan een muzikale lunch