Willem van Walderveen

Comedy Night @ De Kleine Willem

Comedytunes
Heerlijke avond lachen om stand-up in puurste vorm met master of ceremonies Thijs Kemperink en toptalent Fuad Hassen
do 28 mrt 2024 20:30
do 28 mrt 2024
20:30
  • do 28 mrt 2024
    20:30
    Incl. garderobe
    De Kleine Willem, Enschede

Wat er ook gebeurt: altijd blijven lachen!

De Comedy Night in De Kleine Willem belooft op donderdag 28 maart een avond te zijn waar stand-upcomedy in zijn puurste vorm wordt gepresenteerd: hilarisch, messcherp, gortdroog, inventief en met een vleugje genialiteit, maar bovenal altijd grappig. In het hart van deze humoristische avond staat niemand minder dan Thijs Kemperink, de master of ceremonies, die met zijn kenmerkende flair de line-up aankondigt, onder wie de getalenteerde Fuad Hassen.

Fuad Hassen, geboren in Eritrea en op jonge leeftijd naar Nederland gekomen, stak als een van de eersten zijn vinger op toen de vraag werd gesteld wie in De Kleine Willem wilde optreden. Sinds zijn debuut op het stand-uppodium in 2006 heeft Fuad indruk gemaakt met zijn onweerstaanbare mix van olijkerigheid en scherpte. In 2008 veroverde hij met overtuiging zowel de jury- als de publieksprijs van de Culture Comedy Award, waarbij de jury hem prees om zijn bravoure en vertelkunst. Fuad bereikte ook de finale van het prestigieuze Cameretten in 2013.

Als master of ceremonies past Thijs Kemperink perfect in deze line-up. De wereldberoemde inwoner van Albergen staat bekend als een meesterlijke verhalenverteller. Met zijn authentieke persoonlijkheid en voorstellingen over alledaagse thema's, verpakt in grappen en verhalen, heeft hij stad na stad en dorp na dorp weten te overtuigen. Thijs maakt tevens al jaren deel uit van het succesvolle team van de Twentse Eindejaarsconference.

De overige comedians die deze avond schitteren, worden binnenkort voorgesteld.

Bereid je voor op een onvergetelijke avond vol lachen, waarbij de Comedy Night in De Kleine Willem je meeneemt op een reis door het beste dat de stand-up comedy te bieden heeft.

 

 

 

'Fuad Hassen verstaat de kunst zijn fantasie lekker te laten ontsporen'

De Volkskrant
Fuad Hassen