Zomerorgelconcert

Dick Sanderman, orgel en Gerjanne van der Stouw-Dannenberg, blokfluit
Bezoek ook deze zomer de gratis toegankelijke zomerorgelconcerten.
za 3 aug 2024 16:00
za 3 aug 2024
16:00

Net als vorig jaar en het jaar daarvoor spelen Dick Sanderman (orgel) en Gerjanne van der Stouw (blokfluit) ook deze zomer samen tijdens de reeks zomerorgelconcerten in de Grote Kerk op de Oude Markt in Enschede. Dit keer staat hun optreden op zaterdag 3 augustus gepland. 

Gerjanne van der Stouw
Gerjanne van der Stouw kreeg sinds haar jeugd blokfluitles van Karin Slijkhuis aan de muziekschool in Rijssen. In deze tijd vormde ze samen met anderen lange jaren het ensemble Cochlea, waarin ze met veel plezier speelde. Gerjanne studeerde af aan het ArtEZ Conservatorium als muziektherapeut en muziekdocent en is nu werkzaam als muziektherapeut bij ZorgAccent en als docent op de opleiding Muziektherapie aan conservatorium in Enschede.

Dick Sanderman
Dick Sanderman is stadsorganist van Rijssen, waar hij ook werkt aan de muziekschool. Hij is als kerkorganist verbonden aan de protestantse gemeenten van Rijssen en Hellendoorn en is daarnaast actief als concertgever, componist en publicist. Hij werkte mee aan de totstandkoming van het nieuwe Liedboek (2013) en aan de liedbundel Weerklank. Vanwege zijn verdiensten voor de kerkmuziek werd hij in 2015 benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau.

 

Onderdeel van