Bijkomende kosten

 

Boekingskosten

€ 2,50 per bestelling.
(ook bij verkoop aan de kassa en voor aanvang van een voorstelling/concert) 

Liefhebbers betalen géén boekingskosten bij het bestellen aan de kassa, telefonisch of via de website. In de Grote Kerk en De Kleine Willem gelden geen servicekosten. In de prijzen die staan vermeld in onze brochure en op onze website, zijn de servicekosten al verwerkt. Bij voorstellingen wordt vermeld welke kosten bij de prijs per kaart is inbegrepen.

Annuleringskosten

€ 2,- per kaart

Servicekosten

Bij reguliere voorstellingen/concerten hanteren wij normaliter € 4,25 servicekosten per voorstelling, dit is inclusief garderobe en (pauze)drankje.
Onze servicekosten komen bovenop de basisprijs. In onze genoemde prijzen zitten de servicekosten al verwerkt. Wijzigingen en afwijkende kosten voorbehouden.

Jeugd- en jongerenprijs

Wanneer een jeugd- en jongerenprijs van toepassing is, dan wordt dit vermeld bij de voorstelling of het concert. Jeugd- en jongerenprijzen gelden normaliter voor bezoekers tot 18 jaar. 

BTW verhoging theatertickets per 1 januari 2019

Het kabinet heeft onlangs besloten om het lage btw-tarief per 1 januari 2019 te verhogen van 6% naar 9%. Dit lage btw-tarief is ook van toepassing op theatertickets. Wij zijn genoodzaakt om de btw-verhoging door te voeren voor alle voorstellingen die na 1 januari 2019 zullen plaatsvinden, ook al koopt u het ticket op een eerder moment. Dat betekent dat de prijzen voor voorstellingen vanaf 1 januari 2019 zijn verhoogd.